2777
2789
الان چون به قیافه جدیدم دیگه عادت کردم اصلا بنظرم دیگه سربالا نست نگران نباش مطمن باش چند وقت بگذره ...

خداکنه همینطور باشه فقط اینهمه استرسو تحمل کردم و سختیو خوب رو صورتم بشینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم از شرایط عمل تعریف میکنی ؟ بعد عمل درد داشتی؟ چه غذاهایی میخوری ؟ حموم چطور

غذا که تا دوساعت بعد عمل گفتن اب نخور یکی از قسمتای بد بعد عمل همین بود ینی وحشتناک تشنم بود همسرم همش با دستمال لبامو خیس میکرد فقط همین ولی بالاخره بعد دوساعت اب خوردنو ابمیوه خوردنو شرو کردم گلوم نرم شد وگرنه دردمیکرد قبلش.کلا ازدیروز فقط ابمیوه انبه و الوورا خوردم امروزم سوپ رو شروع کردم امشبم گوشتوبرنجو با گوشت کوب برقی له کردن برام یکم خوردم

منم ۱۷ تیر عمل بینی دارم خیلی میترسم😢😢😢

پسش کی عمل داری؟؟ولی نترس همون اولش بعدبیهوشی و تینا فقط یه جوریه بقیش نه دردی نه اذیتی خدایی من ک اصلا ب بعدش فک نمیکردم الانم داره خداروشکر خوب پیش میره

کی عمل کرده نخود شیرین؟؟

عزیزم من 6ماهه عمل کردم پیششون.عمل خوبی بود.اصلا کبود نشدم.خونریزی شمام بخاطر انحراف تیغه بینیت هست.تامپون بکشی خیلی حالت بهتر میشه..بعدش گچ و باز میکنه که بازم خیلی حالت بهتره.

من بینیم گوشتی بود بزرگ الان طبیعیه خیلی بهتر از قبله.اما انقدرهام کوچیک نشده!چون گوشتیه بیشتر ازاین نمیشد.پره هامو جمع کرده.سوراخ بینیم کوچیک شده.

عشق با تو شده یه دلخوشی تو زندگیم💕
عزیزم من 6ماهه عمل کردم پیششون.عمل خوبی بود.اصلا کبود نشدم.خونریزی شمام بخاطر انحراف تیغه بینیت هست. ...

@نخودشیرین ‍  و @آرزوآذین سلام شما هردو با دکتر ابیانه بودین

میتونم درخواست دوستی بدم عکس قبل و بعدتون رو ببینم

بینی من شبیه شماست آرزو آذین استخوانی غضروفی با یه قوز نیمرخم بده ولی از روبرو بینیم خوبه

چندروزه دیگه با دکتر ابیانه مشاوره دارم

خواستم بدونم شما مشکلی ندارید

چیزی خاص و نکته خاصی بعد عمل اذیتتون نکرده

بعضیا میگن رو جای قوزه به قلمبه بعد چندروز دراومده شما به همچین چیزی برنخوردین

کاملا راضی بودین؟

ممنون میشم کمک و راهنماییم کنین دخترا

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
شما چند وقته عمل کردی؟؟یکم برام بگو.منم خداروشکر زیاد درد ندلرم .خونریزیش تو شب بیشتره بنظرت طبیعیه؟ ...

سلام آرزو جان بعد از گذشت این مدت از عملت با ابیانه راضی هستی؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
@نخودشیرین   ‍  و @آرزوآذین   سلام شما هردو با دکتر ابیانه بودین میتونم درخ ...

دوست عزیز شما با ابیانه عمل کردید؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز