2777
2789
عنوان

بنظرتون این حرف چه معنی میده؟؟؟

158 بازدید | 15 پست

من غریبم،،  یکهفته مادرمینا اومدن خونمون موندن و رفتن؛؛ تو این فاصله یکبار رفتیم سر زدیم خونه مادر همسرم؛؛ دو شب بعد که مامانم اینا رفتن باز مهمون اومد برامون،؛ خلاصه ازون شب که رفتم خونه مادرهمسر؛؛ ۶روز گذشت که دوباره رفتم؛؛ بچم اولش که رفتیم یکم بدقلقی کرد ؛؛ اونا لوسش کردن تا میبینتشون لوس بازی درمیاره براشون،؛ بعد مادر همسرم برگشت با یه لحنی گفت قربونت برم که دو روز مارو نمیبینی دیوونه میشی؛؛ یه جا هم خواهر همسرم گفت حالا دگه عمه قدیمی شد؟؟؟؟؟؟ منم کلا سکوت چون در خودم نمیبینم که جواب همچین حرفایی رو بدم؛؛ ۴روز نمیرم اونجا نمیدونم چرا اینقدر ناراحت میشن؛؛ واقعا گاهی نمیرسم،، بنظر شما من باید ناراحت شم از ابنجور حرفا؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب ي ورت بگير و جوابشونو مث خودشون بده 

من لفظی خودمو کوچیک نمیکنم در عمل نشونشون میدم همینکه رفت و امدم نسبت به قبل خیلییی گمتر شده؛؛ و اوناهم دارن میسوزن خودش جوابه

خیر شما باید بچتو از هرکسی که تو تربیتش دخالت میکنه دور کنی محکم و قاطع باقی چیزارم نادیده بگیری

دگه لوسش کردن و کاری از دست من برنیومد،؛ البته وقتی اونارو میبینه اوتطوری میکنه،؛ تو خونه با خودمون بهتره

من لفظی خودمو کوچیک نمیکنم در عمل نشونشون میدم همینکه رفت و امدم نسبت به قبل خیلییی گمتر شده؛؛ و اون ...

نه این طرز فکرا رو بریز دور. بسوزن و فلان.  این خیلی خوبه ک بچت براشون عزیزه اما در مورد تربیت کسیودخالت نده. 

نه این طرز فکرا رو بریز دور. بسوزن و فلان.  این خیلی خوبه ک بچت براشون عزیزه اما در مورد تربیت ...

خب دگه وقتی عزیز باشه و من هی مدام برم چه بخوام‌چه نخوام اونام در تربیتش سهیم میشن،، نمیتونم که اونجا هی بگم اینو نگید اینو ندین بهش؛؛ که البته خبلیارم میگم،، ولی خب دگه اونارو میبینه بچم،، ولی وقتی کمتر برم دستشون میاد که دگه حرف اضافه نزنن ؛؛ رفت و امد زیادی فقط باعث دلخوری

نه این طرز فکرا رو بریز دور. بسوزن و فلان.  این خیلی خوبه ک بچت براشون عزیزه اما در مورد تربیت ...

بعدم این چه عزیزی که تا حالا حتی یکساعت نشده بیاد بهش یه سر بزنه همشششش ما باید بریم؛؛ مگه دعوت کنم که بیان؛؛ یا یه روز بگن حاضرش کن بیایم ببریمش ؛؛ فقط منتظرن ما بریم