2777
2789
عنوان

ناراحتی 😔

69 بازدید | 9 پست

امروز بعد از اینکه از ابان تا حالا دستم به بیماری بند بوده و هست ولی بیماریم مشخص شد خداروشکر رفتم بیرون و گفتم به خانواده بریم یه دوری به سامون و پل زمانخواه و چایخونه آسو بریم و رفتیم خداروشکر همه چی خوب بود که تو برگشت نزدیک بود تصادف کنم کنترل کردم و رفتم تو خاکی و نه خودم و نه خانواده و نه ماشین چیزی نشد ولی ناراحتم خیلی چون همه ترسیدند خودم هم ترسیدم ولی تونستم کنترل کنم ولی من بدی که دارم اینه که صحنه و حادثه تلخ و ادرنالین را فراموش میکنم اصلا تو ذهنم نمیمونه که چطوری شد و چه اتفاقی افتاد و...از تمامی لحاظ خداروشکر میکنم که هیچ کدوم چیزیمون نشد و همینطور ماشین چون تو این چند حدود هشت میلیون پول دکتر و دوا منو دادند و... که بی نتیجه اینم از بس دارو ها و... روم امتحان کردند مشکلم را خودم فهمیدم و میخوام براش دکتر برم و درمانش کنم ولی واقعا خیلی ناراحتم اخه دو سال پیش تصادف کردم شش ماه رو جا بودم بعد کسی و کسایی که دلمو شکوندن هیچ 😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

خواهرم اومدم خونه برام قیافه میگرفت و... حالش که بد میشه قیافه میگیره و... منم بدم میاد ولی دسته خودش نیست ولی من حالم بد نبود باهاش که حرف زدم و قیافشو که دیدم حالم بد شد و الان دارم گریه میکنم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ناراحت نباش ایشالله زود زود خوب میشی

خدا خودش همینجور که امروز و تو این نه ماه کمکم کرد بازم بکنه و خوبم کنه و ادم سالمی بشم به خدا دیگه خسته شدم چی بودم و چی شدم از اندام و قیافه ودرس و سواد و... 😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
خدا خودش همینجور که امروز و تو این نه ماه کمکم کرد بازم بکنه و خوبم کنه و ادم سالمی بشم به خدا دیگه ...

عریزم همیشه به یادتم .ان شاالله زود خوب خوب بشی .برای منم دعا کن .منم مدتیه خیلی مریضم .

این که محتوای فکری وقضاوتمون راجع به افراد با احساساتی شدن تغییر میکنه و بین سفید و سیاه هیچ رنگ ديگه ای قائل نیستیم خيلی خيلی جای نگرانی داره ما آدم های معمولی هممون طیف هایی از خاکستری هستیم اندکی از افراد متمایل به نقره ای و اندکی از افراد متمایل به آنتراسیت و اکثريت جامعه بین این دو طیف هستیم .. . . .... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عریزم همیشه به یادتم .ان شاالله زود خوب خوب بشی .برای منم دعا کن .منم مدتیه خیلی مریضم .

ممنون عزیزم انشاالله خودش نجاتم میده، انشاالله خودش خوبت میکنه و عالی عالی میشی 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢