2777
2789
عنوان

ناراحتی 😔

69 بازدید | 9 پست

امروز بعد از اینکه از ابان تا حالا دستم به بیماری بند بوده و هست ولی بیماریم مشخص شد خداروشکر رفتم بیرون و گفتم به خانواده بریم یه دوری به سامون و پل زمانخواه و چایخونه آسو بریم و رفتیم خداروشکر همه چی خوب بود که تو برگشت نزدیک بود تصادف کنم کنترل کردم و رفتم تو خاکی و نه خودم و نه خانواده و نه ماشین چیزی نشد ولی ناراحتم خیلی چون همه ترسیدند خودم هم ترسیدم ولی تونستم کنترل کنم ولی من بدی که دارم اینه که صحنه و حادثه تلخ و ادرنالین را فراموش میکنم اصلا تو ذهنم نمیمونه که چطوری شد و چه اتفاقی افتاد و...از تمامی لحاظ خداروشکر میکنم که هیچ کدوم چیزیمون نشد و همینطور ماشین چون تو این چند حدود هشت میلیون پول دکتر و دوا منو دادند و... که بی نتیجه اینم از بس دارو ها و... روم امتحان کردند مشکلم را خودم فهمیدم و میخوام براش دکتر برم و درمانش کنم ولی واقعا خیلی ناراحتم اخه دو سال پیش تصادف کردم شش ماه رو جا بودم بعد کسی و کسایی که دلمو شکوندن هیچ 😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

خواهرم اومدم خونه برام قیافه میگرفت و... حالش که بد میشه قیافه میگیره و... منم بدم میاد ولی دسته خودش نیست ولی من حالم بد نبود باهاش که حرف زدم و قیافشو که دیدم حالم بد شد و الان دارم گریه میکنم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ناراحت نباش ایشالله زود زود خوب میشی

خدا خودش همینجور که امروز و تو این نه ماه کمکم کرد بازم بکنه و خوبم کنه و ادم سالمی بشم به خدا دیگه خسته شدم چی بودم و چی شدم از اندام و قیافه ودرس و سواد و... 😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
خدا خودش همینجور که امروز و تو این نه ماه کمکم کرد بازم بکنه و خوبم کنه و ادم سالمی بشم به خدا دیگه ...

عریزم همیشه به یادتم .ان شاالله زود خوب خوب بشی .برای منم دعا کن .منم مدتیه خیلی مریضم .

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عریزم همیشه به یادتم .ان شاالله زود خوب خوب بشی .برای منم دعا کن .منم مدتیه خیلی مریضم .

ممنون عزیزم انشاالله خودش نجاتم میده، انشاالله خودش خوبت میکنه و عالی عالی میشی 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢