2777
2789
عنوان

ناراحتی 😔

69 بازدید | 9 پست

امروز بعد از اینکه از ابان تا حالا دستم به بیماری بند بوده و هست ولی بیماریم مشخص شد خداروشکر رفتم بیرون و گفتم به خانواده بریم یه دوری به سامون و پل زمانخواه و چایخونه آسو بریم و رفتیم خداروشکر همه چی خوب بود که تو برگشت نزدیک بود تصادف کنم کنترل کردم و رفتم تو خاکی و نه خودم و نه خانواده و نه ماشین چیزی نشد ولی ناراحتم خیلی چون همه ترسیدند خودم هم ترسیدم ولی تونستم کنترل کنم ولی من بدی که دارم اینه که صحنه و حادثه تلخ و ادرنالین را فراموش میکنم اصلا تو ذهنم نمیمونه که چطوری شد و چه اتفاقی افتاد و...از تمامی لحاظ خداروشکر میکنم که هیچ کدوم چیزیمون نشد و همینطور ماشین چون تو این چند حدود هشت میلیون پول دکتر و دوا منو دادند و... که بی نتیجه اینم از بس دارو ها و... روم امتحان کردند مشکلم را خودم فهمیدم و میخوام براش دکتر برم و درمانش کنم ولی واقعا خیلی ناراحتم اخه دو سال پیش تصادف کردم شش ماه رو جا بودم بعد کسی و کسایی که دلمو شکوندن هیچ 😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

خواهرم اومدم خونه برام قیافه میگرفت و... حالش که بد میشه قیافه میگیره و... منم بدم میاد ولی دسته خودش نیست ولی من حالم بد نبود باهاش که حرف زدم و قیافشو که دیدم حالم بد شد و الان دارم گریه میکنم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناراحت نباش ایشالله زود زود خوب میشی

خدا خودش همینجور که امروز و تو این نه ماه کمکم کرد بازم بکنه و خوبم کنه و ادم سالمی بشم به خدا دیگه خسته شدم چی بودم و چی شدم از اندام و قیافه ودرس و سواد و... 😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
خدا خودش همینجور که امروز و تو این نه ماه کمکم کرد بازم بکنه و خوبم کنه و ادم سالمی بشم به خدا دیگه ...

عریزم همیشه به یادتم .ان شاالله زود خوب خوب بشی .برای منم دعا کن .منم مدتیه خیلی مریضم .

این که محتوای فکری وقضاوتمون راجع به افراد با احساساتی شدن تغییر میکنه و بین سفید و سیاه هیچ رنگ ديگه ای قائل نیستیم خيلی خيلی جای نگرانی داره ما آدم های معمولی هممون طیف هایی از خاکستری هستیم اندکی از افراد متمایل به نقره ای و اندکی از افراد متمایل به آنتراسیت و اکثريت جامعه بین این دو طیف هستیم .. . . .... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عریزم همیشه به یادتم .ان شاالله زود خوب خوب بشی .برای منم دعا کن .منم مدتیه خیلی مریضم .

ممنون عزیزم انشاالله خودش نجاتم میده، انشاالله خودش خوبت میکنه و عالی عالی میشی 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢