سلما۷۲ مدیر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 95 عنوان بیمارستان گلپایگانی وشهدا قم | مشاهده متن کامل بحث + 17156 بازدید | 67 پست سلام مامانایی که بیمارستان گلپایگانی یا شهدا قم زایمان کردید بیاید نظر بدید راضی بودین؟امکاناتشون خوب بوده؟موندم کجا برم واسه بچه اولم ولیعصر رفتم خیر سرشون خصوصیه ولی افتضاح بود. 1398/03/23 | 13:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tooba72 عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 264 شما زایمان کردی راضی بودی دکترت کی بود نه عزیزم من مهر زایمانم هست دکترم هدایت شده هست و تصمیم دارم انشالله برم گلپایگانی شما کی زایمان میکنی؟
الوچه_سبز عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 718 نه عزیزم من مهر زایمانم هست دکترم هدایت شده هست و تصمیم دارم انشالله برم گلپایگانی شما کی زای ... من تیر ماه زایمان میکنم بیمارستان گلپایگانی و هنوز دکتر انتخاب نکردم
مامان_فاطمه_گوگولی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 1065 من تیر ماه زایمان میکنم بیمارستان گلپایگانی و هنوز دکتر انتخاب نکردم عزیزم زایمان کردین؟!؟ گلپایگانی خوب بود؟! سزارین یا طبیعی! /؟ جسارت نباشه هزینه رو میگین، منم سی هفته هستم دوس دارم برم گلپایگانی راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
الوچه_سبز عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 718 عزیزم زایمان کردین؟!؟ گلپایگانی خوب بود؟! سزارین یا طبیعی! /؟ جسارت نباشه هزینه رو میگین، منم سی هفت ... عزیزم ده روز دیگه نوبت زایمانم هست
مامان_فاطمه_گوگولی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 1065 عزیزم ده روز دیگه نوبت زایمانم هست بسلامتی فارغ شی و نی نی گلتو سالم و سلامت بغل بگیری، ما رو از تجربه هات بی خبر نذار خصوصا در مورد کادر بیمارستان، ممنونت میشم راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
الوچه_سبز عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 718 بسلامتی فارغ شی و نی نی گلتو سالم و سلامت بغل بگیری، ما رو از تجربه هات بی خبر نذار خصوصا در مورد کا ... چشم انشالله شما وهم به خوبی وخوشی زایمان کنید
momytaha عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 4567 عزیزم ده روز دیگه نوبت زایمانم هست سلام شما زایمان کردید بیمارستان گلپایگانی رفتید میشه بگی هزینه ت چه قدر شد؟ تیکر یک سالگی پسر گلم😍
الوچه_سبز عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 718 سلام شما زایمان کردید بیمارستان گلپایگانی رفتید میشه بگی هزینه ت چه قدر شد؟ سلام گلم چهار ملیون هشتصد آزاد. با دفترچه ایرانیان سه ملیون سیصد
momytaha عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 4567 سلام گلم چهار ملیون هشتصد آزاد. با دفترچه ایرانیان سه ملیون سیصد مرسی بادفترچه تامین اجتماعی نمیدونی چه قدر کممیکنه؟بعد شما طبیعی بودی یا سزارین؟دکتر هم پول جدا گرفت یا باهم ؟ تیکر یک سالگی پسر گلم😍
الوچه_سبز عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 718 مرسی بادفترچه تامین اجتماعی نمیدونی چه قدر کممیکنه؟ بعد شما طبیعی بودی یا سزارین؟ دکتر هم پول جدا ... باید ازپذیرش درمانگاه بپرسید دفترچه تامین اجتماعی رو من سزارین بودم بعضی دکتر ها جدا زیر میزی میگیرند ولی دکتر من اصلا اهل زیر میزی نبود البته من سزارین دوم بودم
momytaha عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 4567 شهدا که اصلا نرو امام رضا هم تعریفشو خیلی میکنن کادرش هم مهربونن و هم کاربلد و مهمتر اینکه بیمارست ... سلام ببخشید شما کدوم بیمارستان قم زایمان کردید ؟ تیکر یک سالگی پسر گلم😍
momytaha عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 4567 امام رضا خوب بود رسیدگیشون؟منم میخواستم برم امام رضا ولی چند نفر گفتند. زیاد خوب نیست تیکر یک سالگی پسر گلم😍
momytaha عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 4567 سلام خانوم ها منم ساکن قم هستم اینجا کسی رو ندارم و غریبم بین بیمارستان گلپایگانی و ایزدی گیر کردم. ... سلام شما طبیعی بودی یا سز کجا رفتی برای زایمان؟؟ تیکر یک سالگی پسر گلم😍
momytaha عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 4567 نه عزیزم من مهر زایمانم هست دکترم هدایت شده هست و تصمیم دارم انشالله برم گلپایگانی شما کی زای ... سلام شما گلپایگانی زایمان کردی؟؟ تیکر یک سالگی پسر گلم😍