2777
2789
عنوان

بیمارستان گلپایگانی وشهدا قم

| مشاهده متن کامل بحث + 17156 بازدید | 67 پست
سلام شما گلپایگانی زایمان کردی؟؟

سلام نه مهر زایمانم هست 

ولی تعریف گلپایگانی رو خیلی شنیدم و اینکه چندتا از آشناهام اونجا بودن هم طبیعی هم سزارین ک خیلی راضی بودن البته برای طبیعی ماما همراه حتما بگیرید

سلام نه مهر زایمانم هست  ولی تعریف گلپایگانی رو خیلی شنیدم و اینکه چندتا از آشناهام اونجا بودن ...

سلام عزیزم، چند مهر زایمان داری؟ دکترت کی هست؟

منم مهر موعد زایمانمه و گلپایگانی رو در نظر دارم

ی سوال دارم اگر زودتر از تاریخ تعیین شده زایمان شروع بشه دکتری که داریم خودش میاد سزارین کنه یا دکتر کشیک اینکار رو میکنه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم، چند مهر زایمان داری؟ دکترت کی هست؟ منم مهر موعد زایمانمه و گلپایگانی رو در نظر دارم ی ...

اخرای مهر میشه. دکترم هدایت شده هست ولی مدتیه دارم میرم مرکز میلاد کلاسای یوگای بارداری شرکت میکنم و اونجا هم مربیم هم ماما همراهم قراره باشه هم اینکه ویزیتم می‌کنه و دیگه پیش متخصص نمیرم مگر در صورت نیاز. اگر زایمانت زودتر شد میری بیمارستانی ک با دکترت هماهنگ کردی و فکر میکنم خوده بیمارستان زنگ میزنه به دکترتون و بهش اطلاع میده. ولی من جات بودم این سوالو از دکترم هم می‌پرسیدم شماهم بپرس ببین چی میگه

اخرای مهر میشه. دکترم هدایت شده هست ولی مدتیه دارم میرم مرکز میلاد کلاسای یوگای بارداری شرکت میکنم و ...

عزیزم به سلامتی زایمان کردید؟

میشه بگید کدوم بیمارستان؟

و اینکه از کادرش راضی بودید؟

هزینه رو هم اگه بگید ممنون میشم.

راستی اسم مامای همراهتان چی بود؟ 

باید ازپذیرش درمانگاه بپرسید دفترچه تامین اجتماعی رو  من سزارین بودم  بعضی دکتر ها جدا ز ...

عزیزم دکترت کی بود که زیرمیزی نگرف؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
با بیمه تو بیمارستان نزدیک۲ تومطب۱تومن

سز اختیاری بودین؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...