ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شهدا که اصلا نرو امام رضا هم تعریفشو خیلی میکنن کادرش هم مهربونن و هم کاربلد و مهمتر اینکه بیمارست ...
شهدا یکی از فامیلامون رفته بود خیلی تعریف میکرد.اتاق زایمان خصوصیو.ماما و پرستار جداگونه.و میگفت موقع درد پرستارم کمرمو ماساژ میدادو ورزشم میدادن والا من ولیعصر ماما همراگرفتم این کارارو برام میکرد.بعدشم گفت اتاقمون دو تخته بود والا ولیعصر ساعت۷که بچم به دنیا اومدتا ۱۱به من تخت نمیدادن مونده بودم تو اتاق انتظار😢بعدشم یه اتاق ۸تخته.
پس چرا جاری من ولیعصر رفته بود واسه سزارین راضی بود؟
اتفاقا به سزارینا بهتر میرسیدن.به من تخت نمیدادن میگفتن پره ولی مامانم گفت من رفتم اتاقارو گشتم میدیدم این سزارینا با چادر و ساکش نشسته رو تختش تا مامانش پروندشو درست کنه ولی به تو که بچه به دنیا اومده میگفتن تخت نداریم.دیگه میدونستن من که از اونجا تکون نمیخورم میگفتن بذار این سزارینیا رو پذیرش کنیم تخت بدیم نرن جای دیگه پولش بپره
عزیزم من بیمارستان امام رضا رفتم خیلی خوب بود عالی ولی سر بچه اولم ایزدی بودم افتضاح بود البته من سز ...
والا موندم نمیدونم از اون طرف خیلیام از ایزدی تعریف میکنن.به نظرم بستگی به شانس ادمم داره که تو چه وضعیتی قرار بگیری اینکه اونروز ماما حالش خوب باشه یا نه و....