2777
2789
عنوان

بیمارستان گلپایگانی وشهدا قم

| مشاهده متن کامل بحث + 17156 بازدید | 67 پست
یا خورده پولکیه به نظرم؟چندبار معاینت کرد؟

بقیه دکترهاهم تقریبا همینن

من دوهفته قبل زایمان رفتم پول دادم گفتم بنویس،نوشت😁

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهدا که اصلا نرو امام رضا هم تعریفشو خیلی میکنن کادرش هم مهربونن و هم کاربلد و مهمتر اینکه بیمارست ...

شهدا که همه تعریفشو میکنن چرا گفتین نره؟ علت خاصی داره؟ 

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!
شهدا فقط چون تازه ساخته تعریفشو میکنن وگرنه کادر با تجربه و خوبی نداره.

چرا عزیزم ؟ ساختمانش تازه سازه ولی پرسنلش  که تازه نیستن.... همون کادر بیمارستان الزهرا هستن  اسمش تغییر کرده به شهدا .... 

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!
امام رضا هم اتاقاش سه تختست با سرویس و حمام جدا واسه هر اتاق ماما هم ورزش و نرمش یاد میده واسه زایم ...

سلام ببخشید بیمارستان امام رضا کدوم دکتر متخصص هست میخواستم دوران بارداری برم پیشش..شما تحت نظر کی بودی؟

سلام خانوم ها منم ساکن قم هستم اینجا کسی رو ندارم و غریبم بین بیمارستان گلپایگانی و ایزدی گیر کردم. دکترم کریمه هیوری که خودش هم توی گلپایگانی سزارین انجام میده. لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم گلپایگانی یا ایزدی؟

سلام خانوم ها منم ساکن قم هستم اینجا کسی رو ندارم و غریبم بین بیمارستان گلپایگانی و ایزدی گیر کردم. ...

حتما گلپایگانی

سمت ایزدی نرو

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
چیشد عزیزم؟ کجارفتید خوب بودن؟ 

رفتم گلپلیگانی خیییییییلی تمیز بود ولی من انتظار داشتم کارای تعویض نوار رو خودشون انجام بدن ک ندادن ...هروقت هم صلاح میدونستن آرامبخش میزدن ب درخواست خودم نبود...

💟خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت💖
بخش زایشگاه گلپایگانی چطوره؟ خوبه ؟ از نظر دستگاه های تنفسی برای نوزاد و .... ؟ 

عزیزم زایمانت کی هست ؟ منم فعلا دنبال بیمارستان خوب هستم . گلپایگانی سر رو ۴ تومن میگیره طبیعی رو ۳ تومن خیلی برام زیاد میشه ولی یکی از آشناها مون اونجا بوده ک خیلی راضی بود