کمرم یه کم قوز داره البته کم هم نیست چون شوهرم بعضی ها وقتا میگه صاف راه برو دو تا هم قوز بند خریدم ولی نشد استفاده کنم هم گرم میشه هم زیر بغل هام درد گرفت به خاطر استفاده از اونها یه ماه هم باشگاه رفتم ولی تاثیرشو ندیدم جایی میرم سعی میکنم سرشانه بدم عقب و صاف بشینم ولی خیلی سختمه کسی هست بتونه کمکم کنه چاق هم نیستم ولی قسمت کمرم چاق هست گوشت داره پایین تنه لاغرم
بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
هیچ باورم نمیشه یه روزی کامل صاف بشینم راه برم همه اونهایی که میگه درست راه برو بگن ها چه خوب صاف صا ...
ولی من مطمئنم میتونی عزیزم کار نشد نداره تلاشتو بکن بااااید بتونی قوز کمر اگه اصلاح نشه خیییلی بد میشه نمیخوای که خدای نکرده به اون مرحله برسی پس تلاش کن میتونی من هر روز میام تذکر میدم بهت به خدا بعد یه مدت برات میشه عادت شبکه سه برنامه طبیب میگفت که تنها راهش اصلاح نشستن ک راه رفتنه هر وقت خواستی قوز کنی منو به یاد بیار صاف بشین 😊
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
تصمیم گرفتم لاغر هم بشم یه کم ببینم تاثیری تو چاقی پشت کمرم داره هر وقت یه کم لاغر میشم میبینم هیچ پشت کمرم لاغر نشده بقیه جاها لاغر شده باید این دفعه چند کیلو لاغر بشم بلکه یه کم رو بالا تنه امم تاثیر داشته باشه
بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅