2789
عنوان

قوز پشت

| مشاهده متن کامل بحث + 53293 بازدید | 87 پست

خدایی هم سخته خیلی برای من که سخت بود یه ربع صاف میشستم بعد میگفتم وااای مردم از کمر درد دوباره قوز میکردم اما یه مستندی بود شوهرم نشونم داد اینا که قوز کردن رو باید عمل میکردن کلا مهره کج بود و عملش اون موقع هفتصد میلیون با پیچ کمر رو صاف میکرد وحشتناک بود 

هر روز به خودت بگو صاف میشنم صاف راه میرم من نمیدونم قوزت در چه حده اما جلوشو بگیر بدتر بشی هم از نظر وجهه اجتماعی خیلی بده هم خودت عذاب میکشی خواااهش میکنم از امروز به خودت بیا صاااف بشین انقد که برات عادت شه موقع راه رفتن شونتو بده عقب سینتو جلو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💨یعنی هیکلت شکل سیبه یا نه 

یا فقط قوز داری؟

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

شکل سیب نفهمیدم منظورت چیه ۶۱کیلو هستم چاق به نظر نمیام ولی خودم متوجه هستم که پهلو و پشت کمرم همون جا که بند سوتین بسته میشه چاقه

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

وقتی سر شانه میدم عقب و سینه جلو حس میکنم خیلی تابلو و خنده دار میشم 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

ممنون بابت پاسخگویی همه و راهنمایی های فرفری انشالله از این لحظه به بعد تمام سعی امو میکنم و کم نمیارم

خیلی دوست دارم رفع بشه ارزوم شده

لطف میکنی مهربون

هیچ باورم نمیشه یه روزی کامل صاف بشینم راه برم همه اونهایی که میگه درست راه برو بگن ها چه خوب صاف صاف راه میری ولی با چیزهایی که فرفری جون شما گفتید یه روزنه ی امید تو قلبم روشن شد 

مامانم داداشم زن داداشم خاله هام شوهر و پدرشوهر همه تذکر دادن خیلی خجالت کشیدم سعی هم کردم ولی بعد یه مدت دیدم اراده کم آوردم باز همون اش و همون کاسه