2789
عنوان

قوز پشت

| مشاهده متن کامل بحث + 53293 بازدید | 87 پست
هیچ باورم نمیشه یه روزی کامل صاف بشینم راه برم همه اونهایی که میگه درست راه برو بگن ها چه خوب صاف صا ...

ولی من مطمئنم میتونی عزیزم کار نشد نداره تلاشتو بکن بااااید بتونی قوز کمر اگه اصلاح نشه خیییلی بد میشه نمیخوای که خدای نکرده به اون مرحله برسی پس تلاش کن میتونی من هر روز میام تذکر میدم بهت به خدا بعد یه مدت برات میشه عادت شبکه سه برنامه طبیب میگفت که تنها راهش اصلاح نشستن ک راه رفتنه هر وقت خواستی قوز کنی منو به یاد بیار صاف بشین 😊

شکل سیب نفهمیدم منظورت چیه ۶۱کیلو هستم چاق به نظر نمیام ولی خودم متوجه هستم که پهلو و پشت کمرم همون ...

بالا تنه بزرگتر پاینه

دوست دختر پسر دیوید بکهام هیکلش سیبه

ولی خیلی لاغره یکم معلومه

هیکل گلابی پایین تنه بزرگه ساعت شنی بالا و پایین یکیه. هیکل سیب انگار یکم قوز داری چون بالا رو گنده میکنه سعی کن زیاد فست فود نخوری و صاف بشین 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچ باورم نمیشه یه روزی کامل صاف بشینم راه برم همه اونهایی که میگه درست راه برو بگن ها چه خوب صاف صا ...

ورزش پلانک رو انجام بده

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
مامانم داداشم زن داداشم خاله هام شوهر و پدرشوهر همه تذکر دادن خیلی خجالت کشیدم سعی هم کردم ولی بعد ی ...

ورزش پلانک روزی سی ثانیه و هروزه پنج ثانیه اضافه کن .تو خونه انجام بده

سعیده  بانو با این توضیحی که دادی بله مدل هیکلم پس مدل سیب هستش ورزش پلانک را از نت سرچ کنم ببینم چطوریه 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

تصمیم گرفتم لاغر هم بشم یه کم ببینم تاثیری تو چاقی پشت کمرم داره هر وقت یه کم لاغر میشم میبینم هیچ پشت کمرم لاغر نشده بقیه جاها لاغر شده باید این دفعه چند کیلو لاغر بشم بلکه یه کم رو بالا تنه امم تاثیر داشته باشه 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
سعیده  بانو با این توضیحی که دادی بله مدل هیکلم پس مدل سیب هستش ورزش پلانک را از نت سرچ کنم ببی ...

اره سرچ کن 

تصمیم گرفتم لاغر هم بشم یه کم ببینم تاثیری تو چاقی پشت کمرم داره هر وقت یه کم لاغر میشم میبینم هیچ پ ...

یا بزن ورزشی برای هیکل سیب 

اسی پشتت خوب شد؟

نه زیاد خوب نشد ولی چون کش پیلاتس خریدم دارم باهاش ورزش میکنم خیلی امیدوارم کمتر بشه