کمرم یه کم قوز داره البته کم هم نیست چون شوهرم بعضی ها وقتا میگه صاف راه برو دو تا هم قوز بند خریدم ولی نشد استفاده کنم هم گرم میشه هم زیر بغل هام درد گرفت به خاطر استفاده از اونها یه ماه هم باشگاه رفتم ولی تاثیرشو ندیدم جایی میرم سعی میکنم سرشانه بدم عقب و صاف بشینم ولی خیلی سختمه کسی هست بتونه کمکم کنه چاق هم نیستم ولی قسمت کمرم چاق هست گوشت داره پایین تنه لاغرم
بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قدت بلنده؟ از چندسالگی درگیری؟موقع ازدداج به همسرت گفتی؟ من مجردم ۲۷ سالمه قدم بلنده ده سالی هست درگ ...
من از نوجوونی قدم۱۶۸ ،آره بهش گفتم اونم گفت درست میشه البته توی نامزدی یه بار بحثم شد و به روم آورد، من یه مدت صاف میشینم دوباره برمی گرده چون بالا تنم بلند و شونه هام ظریف ،شما قدت چقدره و قوزت در چه حد