2789
عنوان

قوز پشت

| مشاهده متن کامل بحث + 53293 بازدید | 87 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یه سابلیمینال درست کرده بودم تا وقتی گوش می دادم صاف بودم مثلا برای دوسه ماه ولی ولش کردم اگه می ...

یعنی چی چطوری اره ممنون میشم بفرستی

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
شماره واتساپ دارین؟

بله دارم

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
شمارتون رو بزارین براتون بفرستم ولی برام دعا کن

درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی اونجا شماره بدم؟یا اینکه کجا باید شماره بدم؟

شمارتون رو بزارین براتون بفرستم ولی برام دعا کن

درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی اونجا شماره بدم؟یا اینکه کجا باید شماره بدم؟

سلام ، هستین عاااایا ؟

بله هستم

من نوجوونیم خیلی شدیدتر بود خودمو تو فیلم عروسی خواهر و برادرم می بینم حالم بد میشه چندین بار فیزیو ...

منم همینطور حالم از خودم بهم میخوره با دیدنش😔 بچه بودم انقد سیخ راه میرفتم معروف بودم تا وقتی که سینم رشد کرد و بخاطر خشک مذهبی اطرافیا هی پشتم و جمع کردم و عادت شد و الانم شد این وضعم