کمرم یه کم قوز داره البته کم هم نیست چون شوهرم بعضی ها وقتا میگه صاف راه برو دو تا هم قوز بند خریدم ولی نشد استفاده کنم هم گرم میشه هم زیر بغل هام درد گرفت به خاطر استفاده از اونها یه ماه هم باشگاه رفتم ولی تاثیرشو ندیدم جایی میرم سعی میکنم سرشانه بدم عقب و صاف بشینم ولی خیلی سختمه کسی هست بتونه کمکم کنه چاق هم نیستم ولی قسمت کمرم چاق هست گوشت داره پایین تنه لاغرم
بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
خدایی هم سخته خیلی برای من که سخت بود یه ربع صاف میشستم بعد میگفتم وااای مردم از کمر درد دوباره قوز میکردم اما یه مستندی بود شوهرم نشونم داد اینا که قوز کردن رو باید عمل میکردن کلا مهره کج بود و عملش اون موقع هفتصد میلیون با پیچ کمر رو صاف میکرد وحشتناک بود
هر روز به خودت بگو صاف میشنم صاف راه میرم من نمیدونم قوزت در چه حده اما جلوشو بگیر بدتر بشی هم از نظر وجهه اجتماعی خیلی بده هم خودت عذاب میکشی خواااهش میکنم از امروز به خودت بیا صاااف بشین انقد که برات عادت شه موقع راه رفتن شونتو بده عقب سینتو جلو
هیچ باورم نمیشه یه روزی کامل صاف بشینم راه برم همه اونهایی که میگه درست راه برو بگن ها چه خوب صاف صاف راه میری ولی با چیزهایی که فرفری جون شما گفتید یه روزنه ی امید تو قلبم روشن شد
بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅