2777
2789
عنوان

دلم برای دختر همسایمون میسوزه

893 بازدید | 44 پست

۱۸سال پیش مادرش فوت میکنه دوسال بعدش باباش میره زن دیگه میگیره میگف عید بود خواهرمم خونه ما بودزن بابام تازه زایمان کرده بود بچه و بابام و زن بابام تو یه اتاق میخوابیدن. صب بابام پاشده بوده رفته بود سرکارش انقد این نوزاد گریه کرد من بیدار شدم با خودم گفتم پس چرا بر نمیداره بچه رو هلاک شد بچه 

دیگه دیدم بر نمیداره خودم رفتم سمت اتاق درو باز کردم  زنه رو تکونش دادم دیدم تکون نمیخوره بدنشم یخ کرده نگو بنده خدا تو خواب فوت کرده بود. 

حالااین دختره هم میشینه خونه بچه رو بزرگ میکنه ینی داداششو پسره الان ۱۶سالشه خودشم نزدیک ۴۰

باباش پیره دیگه زن نرفته بچه میره مدرسه اینو دیگه مثه مادرش میدونه ولی خدا بنده خدا ازدواج نکرده دیگه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه پدر بی رحمی.

مثلا چرا

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

بعضیا کلا سرنوشتون بد نوشته شده.حتی اگه بختشونو عوض کنن.

حداقل درس خونده به جایی رسیده؟

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

چی بگم والا چه قدر سختی کشیدن بقیه جدا برام مهم شده

ناراحتش شدم

کاش ازدواج کنه

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
بعضیا کلا سرنوشتون بد نوشته شده.حتی اگه بختشونو عوض کنن. حداقل درس خونده به جایی رسیده؟

دیپلم

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
اره واقعا هر کسی این فدا کاریو از خود گذشتگیو نمیکنه

عزیزم ان شاالله بخت خوبی نصیبش بشه هنوزهم میتونه ازدواج کنه  خوشبخت وعاقبت بخیربشه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )