2777
2789
عنوان

دلم برای دختر همسایمون میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 44 پست
یه چن ماهی هس ک بامامانم دوس شده براش درد دل میکنه دلم براش میسوزه😕

اخی....

باور کن درسشم میخوند همین بود

بخت سیاه سیاهه دیگه

من لیسانس دودلتی دارم ولی به خاطر داداشم و پدر بزرگم جایی استخدامم نمیکن

مراقبش باشید نزارید حس کنه تو دنیا زیادیه

💟

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی.... باور کن درسشم میخوند همین بود بخت سیاه سیاهه دیگه من لیسانس دودلتی دارم ولی به خاطر داداش ...

مگه چشونه البته اگر ناراحت نمیشی بگو 

دوتا دختر ناز خدا بهم داده که عاشقشونم و همسرم را بسیار دوست میدارم  
مگه چشونه البته اگر ناراحت نمیشی بگو 

نه گلم ناراحتی از من گذشته

هیچیشون نیست شکر خدا یکیشون مهندس سرقت مسلحانه و خودکشی یا اسلحه سربازی و پدرم هم که خدارو شکر دکترای کلاهبرداری از رفقاش و افتادن زندان به خاطر جعل عناوین دولتی

یعنی داری با همچین کسی نظر رد و بدل میکنی

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
چرا کسی زنش نشد

متاسفانه باخانم اولش که ازخوشگلی حدوحساب نداشت خیلی بدرفتاربودوکتکش میزدتابیچاره مادرزنش دخترش روازسوزدل نفرین کردکه الهی سرزایمانت بمیری وانقدرخوارنشی همون هم شدزن موقع زایمان فوت شدبچه اشم پسربودهرکارمیکردن شیرهیچ زنی رونمیخوردتابعدچندروزبچه هم فوت شدامامردبیچاره خیلی پشیمون شدخیلی همیشه هم گریان ونالان بودخدارحمتش کنه عموی شوهرم بود

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
اخی.... باور کن درسشم میخوند همین بود بخت سیاه سیاهه دیگه من لیسانس دودلتی دارم ولی به خاطر داداش ...

عزیزمم انشاالله خدا گره از مشکلات باز کنه🙏🙏🙏

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
عزیزمم انشاالله خدا گره از مشکلات باز کنه🙏🙏🙏

مرسی خانم

بعضی وقتا زندگی ی جووری میشه ادم ب ازدواج فک نمیکنه و نمیتونه مسئولیتشو ب گردن کسی بندازه .. اما حال ...

وضعشون خوب نبوده یه چن ماهی میشه ک خونه خریدن واسه همین پرستار نگرفته و راضی شده پدره به اینکه دخترش مسئولیتو به دوش بکشه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)