2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 54 پست
شوهرمن مشابه این حرف روزد اول ازدواج سال بعدش فهمیدم جاریم بهش گفته بوده نه مامانش بد بین نباش به ما ...

جاری ندارم بجز مامانش از هیشکی حرف برنمیداره مادر شوهرم با همه کار داره دختراشم فقط به حرف پامانشون گوش میدن

صلوات

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

[QUOTE=93307456]شوهرت خونه ماشین داره؟[/QUOماشین داره خونه هم گرفتیم بخدا به خاطر اینکه خونه گرفته ه ...

اهان.....پس خونه داره ک زبونشون درازشده

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
اهان.....پس خونه داره ک زبونشون درازشده

اوایل که خونه گرفته بودیم میگفتم مثلا فلان چیز بگیریم میگفت خونه خریدم نمیتونم میگفتم باشه خونه گرقتیم عوضش بعد یه مدت دیدم که هر چی بگم هم خودش میگه خونه گرفتیم هم مامانش از اونور میگه اره خونه گرفتین باید قناعت کنین و فلان از اونروز به بعد هر وقت گفت خونه گرفتم دعوا کردم قهر نکردم ولی سرد شد رفتارم باهاش دیگه جپع کرد خونه خریدم گفتنشو منت میذاشت بخاطر خونه گرفتنش در واقع که منم جم کردم این منت گذاشتنشو

صلوات
خیلی باید شوهرت بی درک باشه این حرفو بزنه.جهازی ک پارسال با ۴٠ تومن میتونستی تهیه کنی الان با ١٠٠ تو ...

70 میلیون تا الان هزینه جهیزیم شده سه چهار قلمم مونده هنو خوب پدر من چیکار کنه😔

صلوات
70 میلیون تا الان هزینه جهیزیم شده سه چهار قلمم مونده هنو خوب پدر من چیکار کنه😔

چیکار کنم ؟ امقد. راه اومدم باهاشون پر رو شدن بخدا شورم دستش تنگه چون خونه گرفته بعد میریم مثلا پانتو میگیریم 200 تومن خودمون مادر شوهرم میبینه خیلی خوشش میاد میگه چن گرفتین همسرمم میگه 200 میگه این چه مانتوییه گرفتین ؟ فرداش شوهرم میگه مانتوه خیلی بده بریم پس بدیم میگم باشع هرچی تو بگی میگه واسه مانتو مامانمم بردارم میگفتم باشه میبرد دست میگرد تو جیبش (مادرشوهرمو میگم) یه مانتو 800 تومنی میگیره میگه بریم کیف بگیریم میگم باشه میگه مامانمم میاد میگم چرا میگهمن پول ندارم مامان نیاد پول نمیده 😣😣😣

صلوات
تموم کردن مگه اسونه  تازه بعد چهارسال داریم میریم تو پنج سال کم کم داره درست میشه دهن بینیش ص ...

صبر کنم درست میشه یا باید قاطع باشم و بهش بگم میفهمم حرف مامانتو میگی؟ میترسم صبور باشم هی ادامه بده الانم برخلاف میلم میخوام کفشو سیاه بگیرم که فقط گفته مادر شوهرم انجام نشه

صلوات