2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 54 پست
چون خونه گرفته؟ مگه باباش گرفته؟

نه عزیزم چون نه طلا خواستی نه لباس نه فلان 

وقتی از طبیعی ترین خواسته هات به عنوان عروس میگذری معلومه که اونا هم بهت ارزش ندن 

مگت لطف کرده خونه خریده وظیفه ش بوده

صبر کنم درست میشه یا باید قاطع باشم و بهش بگم میفهمم حرف مامانتو میگی؟ میترسم صبور باشم هی ادامه بده ...

چرابه روش میگی سیاست نداری؟

اینم میشه لجبازی 

موقع خرید یه سیاه رو بردار بگو این با همه چی جوره عششششقم اینو دوس دارم عاشقش شدم خب من میخوام بپوشم منم اینو دوس دارم عشقم عشقم

ببین چحوری برات میخره

بعد ازدواج نزار تنها بره خونه باباش تو هم همراهش شو تا حد توانت 

مسائل زندگیت رو به خانواده شوهرت نگو بزار ندونن و یه شوهرت هم بگو حریم خصوصی باید حفظ بشه

زیاد وابسته شپهرت نباش مثل بعضی خانما که یه اب پرتقال نمیتونن از سوپری واسه خودشون بخرن

مستقل باش بیشتر

با پنبه سر ببر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرابه روش میگی سیاست نداری؟ اینم میشه لجبازی  موقع خرید یه سیاه رو بردار بگو این با همه چی جو ...

من هیچی نمیگم ولی شوهرم زحمت میکشه از الف تا ی رو میگخ

صلوات
نه عزیزم چون نه طلا خواستی نه لباس نه فلان  وقتی از طبیعی ترین خواسته هات به عنوان عروس میگذری ...

اره اینا تقصیر مامانم نذاشتن خودم به زندگیم برسم 

صلوات
چجوری با پنبه سر ببرم مثلا چیکار کنم 

گفتم دیگه کارای بالا 

به روش نگو دهن بینه 

من به شخصه با لوس بازی نود و نه درصد کارامو پیش میبرم 

اولا چه دعواها میکردم چه حرفا میزدم 

بعد قلقش اومد دستم 

نزاشتم تنعا بره خونه مامانش

چندبار بهم حرفی گفت فهمیدم حرف مادرشه گفتم عه چه جالب صبح مامانی هم همینو میگفت یهو سرخ و سفید میشد وقتی میخواست حرفای اونو بگه به تته پته میفتاد

گفتم دیگه کارای بالا  به روش نگو دهن بینه  من به شخصه با لوس بازی نود و نه درصد کارامو پ ...

ایول چه باسیاست چن سالتونه؟ اخه من 18 سالمه بامامانم که اصلا نمیشه حرقسد خواهرم از اون بد تر فقط زندگیم خراب میشه دوبار بهشون گفتم که در مورد فلان چیکار کنم زندگیم در به در شد کلا از دستم خارج شد

صلوات
اینو بگم واقعا مشکل بزرگتر نمیشه؟

بببن بسته به رفتار شوهرت داره نمیشه تشخیص داد ولی خوب باید شرایطو درک کنه وقتی به این راختی میکه باید فلان چیزو بخرید وظیفه میبینه باید وظیفه اش بهش یاداوری بشه یک جورایی ولی تا میتونی از تنش دوری کن

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
بببن بسته به رفتار شوهرت داره نمیشه تشخیص داد ولی خوب باید شرایطو درک کنه وقتی به این راختی میکه بای ...

سعی میکنم مهربون باشم ولی یه بار مستقیم بهش گفتم که هی میگفت تو هیچکا نکردی برام منم از ریز ترین کارها تا بیشترین کاری که انجام دادپو گفتم عصبانیم کرد وگرنه باز نمیگفتم الانم خودش میدونه میدونم از مامانش خط میگیره بعض وقتا به روش میارم که فهمیدم مامانت گفته ولی بعضی وقتا به روم نمیارم

صلوات
سعی میکنم مهربون باشم ولی یه بار مستقیم بهش گفتم که هی میگفت تو هیچکا نکردی برام منم از ریز ترین کار ...

كلا حرف مامانش پیش نکش مردا حساسند بیشتر جلوش تز مامانش تعریف کن بگو مامانت که ازمون انتظار تداره توی وروجک چقدر حساسی بزار یک سری چیز میخریم میریم سر زندگیمون عشق میکنیم یواش یواش بقیشو هم میخریم حالا یا چند سال دیکع

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
چیکار کردی با جاریت

جاری من خیلی کثیفه اینقدر رو شوهرم اثر داشت تا چشم باز کردم دیدم من که میرفتم کار میومده خونه وردل شوهرم اینقدر اس ام اس قربون صدقه به هم میدادند دست رو دلم نذارین

كلا حرف مامانش پیش نکش مردا حساسند بیشتر جلوش تز مامانش تعریف کن بگو مامانت که ازمون انتظار تداره تو ...

میگم میگه اگه بعدا بخوای نمیخرم برات از بگو هرچی میخوای بابات بگیره من فعلا نمیتونم

صلوات