2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 54 پست
نه عزیزم چون نه طلا خواستی نه لباس نه فلان  وقتی از طبیعی ترین خواسته هات به عنوان عروس میگذری ...

منم از خواسته هام گذشتمو بی ارزش شدم

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
ایول چه باسیاست چن سالتونه؟ اخه من 18 سالمه بامامانم که اصلا نمیشه حرقسد خواهرم از اون بد تر فقط زند ...

33

کوچیکی عزیزم دیگه اشکال مداره فقط صبور باش و واسش ناز کن و قلقلشو به دست بیار ببین چطور میشه همونی که میخوای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری لوس بازی میکنین چجوری عشوه میریزین کاراتون پیش میره

گاهی بچگونه حرف میزنم 

و اینکه با حرکات لب و چشم و ابرو خوشحالی و ناراحتیمو نشون میدم شوهرم غش میکنه

مزاح میکنم مسخره بازی درمیارم 

و خیلی خیلی قربون صدقه ش میرم وقتی قربون صدقه نمیرم به دست و پا میفته که خدایا چی شده چیکار کردم مخل نمیده 

البته دوسال اول زندگی اینجور نبود بلد نبودم منم

منم از خواسته هام گذشتمو بی ارزش شدم

خیلی اشتباهه من همه چیز خواستم یه سری براورده شد یه سری نشد 

اونا که براورده شد چه بهتر اونا که براورده نشد شد منت که نتونستی 

من خیلی خوب پیش میرفتم یهو چند ماه بعد عروسی فرمون از دستم دررفت 

یکسال و نیم زندگیم متشنج بود و کارمون به دادگاه کشید 

شوهرم دید داره از دستم میده سریع برم گردوند و منم کلا متحول شدم بخاطر زندگیم 

چقدر خوب شد این تغییر برام 

نی نی سایت هم کمکم کرد البته و مشاوره 

ولی فهمیدم که زندگیم جوری نیست که بتونم تو نقش مادر فولاد زره موفق باشم برای همین عوض شدم که شوهرمم با من عوض شد 

واااای چقد بدن این مادرشوهرای بعضیا

بیچاره مادرشوهرمن انقده مظلومه اونروز ک عیدی آورده بودن مثلا جهیزیمو دیده گرفتم پدرشوهرم میگه مهسا چیزای الکی نخریاا بعدن خودتون میخرین

مادرشوهرمم پشت بندش میگه بابات گناه داره الان گرونیه و فلان 

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E
واااای چقد بدن این مادرشوهرای بعضیا بیچاره مادرشوهرمن انقده مظلومه اونروز ک عیدی آورده بودن مثلا جه ...

هییییسسس مهسا جونییی پادر شوهر پن میگه سرویس چینیت چن نفرست؟ من واسه دخترام 24 نفره گرفتم هاا

صلوات
هییییسسس مهسا جونییی پادر شوهر پن میگه سرویس چینیت چن نفرست؟ من واسه دخترام 24 نفره گرفتم هاا

شوهرت واسه خونتون اون چندتیکه ای ک میخواد بخره رو اگه خوبشو خرید ک هیچ اگه نه بگو دامادتونم آخه تیکه بزرگاشو خوب خریده

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E
شوهرت واسه خونتون اون چندتیکه ای ک میخواد بخره رو اگه خوبشو خرید ک هیچ اگه نه بگو دامادتونم آخه تیکه ...

هییی خدا بکم چیکارشون کنه کلا یه گوشم رو در کردم یکیشو دروازه کم کم همسری هم میاد طرف خودم اخه چند بار بهش تذکر دادم که ببین سر چی بحثمون شد؟ سر حرف گی بحث کردیم قبلا به روش نمیاوردم میفهمم حرف حرف مامانشه اما جدیدا بهش میفهمونم که میفهمم یه بار بهش گقتم که این حرفی که میزنی روتو نمیگی میدونم کی میگه گفت خودم میگم اصلا خدا دروغگو رو عذاب بده منم برگشتم گفتم خدا بابای دروغگو رو بکشه اخه میدونه نفرین من بعضب وقتا بد میگیره مخصوصا وقتی عصبانی بشم بحاطر همین گفت تو راست میگی حالا حرفتو پس بگیر منم گفتم دیدی دروغ میگی اینارو مامانت قبلا به منم گفته بود عینا داری همون جمله بندی رو تکرار میکنی

صلوات