2821
2789
عنوان

مادرشوهر

403 بازدید | 54 پست

همسری یهویی امروز اومده خیلی تو فکره با لحن بدی میگه مامانت فلان چیزو فلان چیز واسه جاهازت میارن؟ پنم میگم نه نمیتونیم و خودتون میدونید اوضاع اقتصادی خوب نی بابای منم فرهنگیه خو مگه چقد درمیاره پشت بندش گفتم اینا فعلا لازممون نمیشه و فلان برمیگرده میگه زندگی شروع نکردی نمیفهمی من مطمئنم حرف مامانشه این اولیش نیس که بچه ها به نظرتون اینا حرفای همسرمه یا مامانش؟  چیکار کنم ریشه این مامانش از زندگیم کنده بشه دعایی چیزی بلدین؟

صلوات

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حرفای ننشه و هیچ جوره نمیتونی ریشه ی مادرشوهرو از زندگیت بکنی...برو دعا کن ریشه دار تر نشه..مادر شوهر بد مثه علف هرز میمونه چ بهش برسی چه نرسی روز ب روز بزرگتر میشه و بیشتر رشد میکنه

فرزند ایران و جان فدای میهن✌💖🧠💞

بگو جهاز خوب میخاید نصف مهریه رو بدید تا زیاد دور برندارن!! ماهم اشنامون اینطوری بود گفتند مهریه رو نصفش بدید تا جهاز بیارن والا جهاز با خوتواده دختر نیست ایرانیا رسمش کردند یعنی چیه اخه بعدم طلبکار

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

خیلی باید شوهرت بی درک باشه این حرفو بزنه.جهازی ک پارسال با ۴٠ تومن میتونستی تهیه کنی الان با ١٠٠ تومنم نمیتونی.مگه پدرای ما چه گناهی کردن بچه دار شدن.من از پدرم یک سوزنم نگرفتم همه چیو با شوهرم کار کردیم خریدیم

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...

بخدا اسی شدم از دستش الان نامزدیم بعد عروسی درس میشه؟ هنو اینور از مامانم میشنوم که درمورد دانشگاه برگشته گفته یه بچه بزاد بده من بعد بره دانشگاه 

داریم کفش میگیریم همسری میگه کع سیاه بگیر به پات میاد من مشکی دوست دارم منم میگم باشه بعد اینکه نگاه کردیم و فلان میره خونشون میم ساعت یه ساعت بعد میزنگه میگه نه  رنگی بگیریم بهتره معلومه ننش گفته دیگه

صلوات

شوهرمن مشابه این حرف روزد اول ازدواج سال بعدش فهمیدم جاریم بهش گفته بوده نه مامانش بد بین نباش به مامانش وگرنه تا اخر باید حرص بخوری ولی بگو اگه جهیزیه میخوای برو با لوازم خانگی سر کوچه عروسی کن

وقتی همسرت این حرفارو میزنه جواب همسرتو بده چیکا به مامانش داری شاید اون روحشم خبر نداره😐

اخه میدونم داره هیچ وقت از این حرفا نمیزنه ادم مزه دهن شوهرشو دیگه میفهمه دیگه میدونی چیرو خودش میگه چیرو از دیگران شنیده

صلوات

[QUOTE=93307456]شوهرت خونه ماشین داره؟[/QUOماشین داره خونه هم گرفتیم بخدا به خاطر اینکه خونه گرفته هیچی ازش نخواستم نه سرویس طلا نه لباس هیچی چیزایی که خودش تونسته گرفته

صلوات
2824
2823
2791
2779
2792