2777
2789

نمیدونم باور کنید یا نه ولی الان 2ساله ب خاطر عشق اولم هنوز افسردم از اینکع رفت.دقیقا نه از رفتنش

خب..وقتی که میرفت هنوز هم عاشقم بود ولی..حتی دلیلشو نفهمیدم درست ک چرا مجبور بود بره.

از یه طرفی هم خوشحالم این حسمون دوطرفس.ولی از ی طرفی هم ناراحتم ب خاطر اینکه دلم براش تنگ شده.دلم میخواد حتی یه نشونه همیشه ازش باشه دلتنگی منم رفع بشه منم امیدوار بشم،حالشو بدونم :)

....

یه سال پیش خیلیی وضعیتم خراب بود دقیقا 1سال کامل.ینی حداقل 1ماه نبود ک حالم خوب باشه.چون از یه طرفی هم(نمیخوام زیاد وارد جزییات بشم)خودکشی داشتمو،روانپزشکو قرص و اینا،میگفتن یا میری تیمارستان یا این قرصا رو مصرف میکنی.من وضعیتم جوری بود ک میگفتم فرقی نمکنه".. ولی ب انتخاب و اصرار خانوادم قرص مصرف کردم تا الان دیگه اونقدرا مثل قبل نیستم ولی بازم احساس میکنم افسردم هنوز.چون دقیقا مثل گذشتع ها نیستم.

تو این چندروز خواستم فال و اینا بگیرم(خودم ب این کار اعتقاد دارم)میخواستم بدونم اون در چ حاله و...

...

نمیدونم چیکار کنم باید ب اجبار قرص بخورم.ب اجبار هم زندگی کنم :) یه حس گندی دارم

دلم میخواد تو خودم باشم ولی اطرافیام میگن این ک افسردس باید بیشتر بهش حواسمون باشه.منم یه حس میکنم زیادی کنه هستن واقعا میخوام تنها باشم تو خودم.از این همه رفتن اینور اونور برای درمان و مراقبت زیادی خستم...

عنوان ک گذاشتم "عشق اولم" 

بهتره باید بگم کل ماجرا فقط برای عشق اولم نیس همه ی افسردگیام ولی اینم یه بخشی از مشکلات و افسردگیمه،خیلییی دلایل دیگع ای هم داره برای افسردگیم

جوری ک نمیدونم دقیقا برای چی افسردگی دارم :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چقد پوست کلفت بودم پس...حسات طبیعیه..اما تنها راه بهتر شدن سرگرم کردنه...اهنگ غمگین گوش ندادن...

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
من چقد پوست کلفت بودم پس...حسات طبیعیه..اما تنها راه بهتر شدن سرگرم کردنه...اهنگ غمگین گوش ندادن...

ای گفتی آهنگ غمگین آدمو تا مرز جنون میبره

نترسم که با دیگری خوکنی◾◾تو با من چه کردی که با او کنی
بله

منم تقریبا 9-10 سال

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه