2777
2789
عنوان

تاپیک سیسمونی مامانای پاییز ۹۸ 😍😃

| مشاهده متن کامل بحث + 29395 بازدید | 1569 پست
من صندلی ماشینی ندیدم که بسه از همون مثلا 30 40 روزگی بشه ازش استفاده کرد اگر همچین صندلی ماشینی دی ...

یعنی از چهل روزگیش بذارمش تو صندلی ماشین؟😲 گناه نداله؟ من گفتم از دو سه ماهگیش به بعد بذارم قبلشم جایی نمیرم که، 

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
یعنی از چهل روزگیش بذارمش تو صندلی ماشین؟😲 گناه نداله؟ من گفتم از دو سه ماهگیش به بعد بذارم قبلشم ج ...

تا سه مااااه تو خونه میمونی؟!؟! ینی اصلا خرید هم نمیخوای بری؟ رستوران؟ پاساژ؟

۳ماه زیاده...نهایت یکماه همش بمونی خونه اصلا بیرون نری

نینی دلش تنگ میشه گناه داره😅

بالاخره هروقت از درخونه بخوایی بری بیرون باید تو یه چیزی بذاریش که اونم راحت باشه😇

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دوتا سینی هم داره من مه خیلی ازش راضی بودم بعد پسرم 6 نفر دیگه ازم گرفتن دوباره الان به دست خود ...

این مدل بچه تا چند وقتگیش توش میشینه؟؟! یکی دیدم نوشته بود تا ۴-۵ سالگی ولی این مدل که عکسشو گذاشتی نوشته تا ۳ سال

پسرت تا چندوقت توش نشست؟ عاخه این گراکو جاپاییش تنظیم نمیشه اندازش فیکسه بخاطر همین میپرسم

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
این مدل بچه تا چند وقتگیش توش میشینه؟؟! یکی دیدم نوشته بود تا ۴-۵ سالگی ولی این مدل که عکسشو گذاشتی ...

فک نکن بچه بیشتر از اون سن بشینه تو صندلی غذا😜

همون نهایت سه سال و نیم بشینه

عقلشون که در میاد مگر میشه قفلشون کرد جایی 

❤️برای همه 'خوب' باش، آنکه فهمید همیشه در کنارت و به یادت خواهد بود و آنکه نفهمید ... روزی دلش برای تمام خوبیهایت '' میشود ❤️
مال توام همينقدر نشست؟؟؟

آره

دیگه سن 3 سالگی سن لجبازیشون شروع میشه خیلی نمیشه سفت و سخت گرفت بهشون

شکست میخوریم😪😥

❤️برای همه 'خوب' باش، آنکه فهمید همیشه در کنارت و به یادت خواهد بود و آنکه نفهمید ... روزی دلش برای تمام خوبیهایت '' میشود ❤️
دوستان من دیروز اولین خرید سیسمونیمو کردم صندلی ماشین گرفتم

مبارکه.....چه اول از همه آخریه و  گنده هه رو هم خریدی😅👌🏼 ایشالله به شادی استفاده کنه جوجوووووو❤️❤️❤️❤️❤️

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
مبارکه.....چه اول از همه آخریه و  گنده هه رو هم خریدی😅👌🏼 ایشالله به شادی استفاده کنه جوجوووو ...

اره

چون خیلی واسم صندلی ماشین مهم بود😂☺️😜

پسرم من و بابایی خیلی دوست داریم 👪
اره چون خیلی واسم صندلی ماشین مهم بود😂☺️😜

عالیه عزیزم بهترین کارو کردی تبریک😇 ( منظورم این بود که اول از همه وسیله برا بزرگتریاشو خریدی❤️ )

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
سلام  اطلاعی ندارین که کالسکه چمدونیا چه طورند؟ شيشه شیر و پستونک چه مارک و اندازه ای خوبه؟

سلام ترنم جان...چمدونی نمیدونم منظورت چیه ولی شیشه شیر حتما با سری ضدنفخ بگیر و ازهمون اول چیزی بگیر که بعدش نایاب نشه..ایرانی وخارجی هست هردو ولی من زیاد ایرانیا رو نمیشناسم...چندتا برند معروف خارجی اینان: اونت، دکتر براون، نابی، لاوی، سواونیکس، چیکو و ...

درآینده شیر خودتو میخوای بدی یا ش خشک؟؟!  اگه مال خودتو میخوای بدی باید سرش شبیه سینه باشه که هم با شیشه بخوره هم سینه

هر مارکی انتخاب کردی باید باتوجه سن نی نی خرید کنی روشون نوشته برا چندماهگی مناسبن😉

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
من صندلی ماشینی ندیدم که بسه از همون مثلا 30 40 روزگی بشه ازش استفاده کرد اگر همچین صندلی ماشینی دی ...

هست عزيم من براي دخترم چيكو مدل فيت زيپ گرفتم از بدو تولد ميشه استفاده كرد خواب كامل داره الانم كه دخترم ميخوابه تو صندليش خيلي راحت دراز مي كشه و اذيت نميشه فقط چون موقع خريد به گروني و تحريم خورديم و از اونجايي كه من خيلي وسواسم طول كشيد تا تحقيقاتم تموم بشه و بتونم بخرم ضد تعريقشو نتونستم گير بيارم براي همين دخترم به شدت عرق مي كنه كه البته نصفش ارثيه باباش هم زياد عرق مي كنه خواب

لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم