2777
2789
عنوان

تاپیک سیسمونی مامانای پاییز ۹۸ 😍😃

| مشاهده متن کامل بحث + 29396 بازدید | 1569 پست
صندلی ماشین جدا میگیرم براش، ولی کریر رو همه بهم گفتن نخر بی فایدس😁

صندلی ماشین رو حدودا از 11 ماهگی اینا میتونی استفاده کنی 

بعد قبلش میخوای چیکار کنی؟ 

اگه بغل بگیری بشینی که عادت میکنه و بعد صندلی ماشین بخری عمرا حاضر بشه بشینه توش

در مورد کالسکه هم بلاخره رستوران میرید پارک میرید خرید میرید پاساژ مسافرت میرید

باید این تایم ها همش بغلتون باشه

بعد اگر خوابش بیاد و بخواد بخوابه گناه داره همش تو بغل باشه 

به این چیزاش هم فکر کن 😊

❤️برای همه 'خوب' باش، آنکه فهمید همیشه در کنارت و به یادت خواهد بود و آنکه نفهمید ... روزی دلش برای تمام خوبیهایت '' میشود ❤️
👇👇👇لطفا بگین تجربتونو کدوم بهترن و قشنگترن و چرا ههههه😍البته برا جوجم آبی پیدا میکنم😁😘

بالایی 

میتونی هرجا میری با خودت هم ببریش 

پایینه سنگین تره خیلی

فقط برای  گوشه خونه یا رو مبل و میز خوبه و نمیتونی بلندش کنی با خودت ببری این طرف و ادن طرف و ملا بالایی خوش دست تره

❤️برای همه 'خوب' باش، آنکه فهمید همیشه در کنارت و به یادت خواهد بود و آنکه نفهمید ... روزی دلش برای تمام خوبیهایت '' میشود ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا صندلی غذایی که جا کم بکیره وقتی جمع میشه چی سراغ دارین؟؟؟؟🤦🏼‍♀️ مردم من از بس گشتم میخوام با ...

مال من گراکو هست وقتی جمع میشه کتابی جمع میشه

میذاشتم گوشه دیوار

دیگه منظورت از کم جا بگیره نمیدونم چیه

عکسش میذارم برات

این مدلی بود ولی طرحش فرق می‌کرد 

وقتایی که داشتم آشپزی میکردم میاوردمش پیش خودم که حوصله سر نره

بعدم روکشش حالت پلاستیکی داره قشنگ میشد بشورمش

صندلیش هم سه سایز تغییر می‌کرد از 4 ماهگی میذاشتمش توش کنارمون وقتی غذا میخوردیم که یاد بگیره😅

از 4 ماه و نیمگی هم حمله کرد به سفره که از همون مدقع یواش یواش شروع کردم به غذا دادنش چون خودش میخواست

دوستم که انگلیس بود میگفت دکترا میگن بجه رو از 4 ماهگی بیارید سر میز هر سنی خودش اشتیاق نشون داد از همون سن غذا بدین 

صندلی ماشین رو حدودا از 11 ماهگی اینا میتونی استفاده کنی  بعد قبلش میخوای چیکار کنی؟  اگ ...

الهی😍 دلم برای جوجم سوخت😂 اخه هر کی منو دید گفت کریر نخر که استفاده نمیشه، کالاسکه رو پس بگیرم؟ چه نکات خوبی اشاره کردی👍

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
بالایی  میتونی هرجا میری با خودت هم ببریش  پایینه سنگین تره خیلی فقط برای  گوشه خو ...

اره بهتره ولی به نظرت تا چند وقتش میتونم استفاده کنم ازش؟ اون پایینیه رو چون بزرگتره باز هم میشه،به نظرت لحاف تشک خونگیش کنم؟ یا اصلا نگیرمش ها؟ 

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
الهی😍 دلم برای جوجم سوخت😂 اخه هر کی منو دید گفت کریر نخر که استفاده نمیشه، کالاسکه رو پس بگیرم؟ چه ...

منم که همینو گفتم بهت 😂😂😂

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
الهی😍 دلم برای جوجم سوخت😂 اخه هر کی منو دید گفت کریر نخر که استفاده نمیشه، کالاسکه رو پس بگیرم؟ چه ...

کریر دقیقا مال زمان آرامش نینیه... یعنی تا قبل یه سالگیش که نوزاده!

کریکات رو قبول دارم ...کریکات نخر چون زیاد استفاده نداره نهایت تا سه ماهگیه یکمی بیخوده ولی کریر و کالسکه خیلی لازمه عجیبه اینجوری بهت گفتن🤔

شاید منظورشون همون کریکات(ساک حمل) بوده که کم استفاده میشه! ها؟

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
مال من گراکو هست وقتی جمع میشه کتابی جمع میشه میذاشتم گوشه دیوار دیگه منظورت از کم جا بگیره نمیدون ...

این جه خوبه.... با سینیش جمع میشه؟؟؟

منم منظورم همین بود ینی جمع میشه کم جا بگیره

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
کریر دقیقا مال زمان آرامش نینیه... یعنی تا قبل یه سالگیش که نوزاده! کریکات رو قبول دارم ...کریکات ن ...

خوبی مامانی❤ نه والا دقیقا کرییرو گفتن😂 بابا من جوگیرم یه دفعه دیدی تا اون فین گیر هم خریدم،هنوز نرفتم برا خریدا،خدا به دادم برسه😁😂

والا من کالسکه رو میتونم بگم تا 4 سالگی استفاده کردم 

کریر هم صندلی ماشین بود تا دقیقا 10 ماهگیش که بعد براش صندلی ماشین خریدم

اگر خودت رانندگی میکنی و بیرون میری که حتما بخر

چون کی میخواد بچه رو نگه داره وقتی تو داری رانندگی میکنی

کلا رانندگی هم نمیکنی بازم بخر برا تو ماشین از همون اول عادتش بده عقب بشینه تو صندلیش کمربندش هم ببنده 😜

این جه خوبه.... با سینیش جمع میشه؟؟؟ منم منظورم همین بود ینی جمع میشه کم جا بگیره

آره دوتا سینی هم داره

من مه خیلی ازش راضی بودم بعد پسرم 6 نفر دیگه ازم گرفتن دوباره الان به دست خودم رسید عین روز اولشه 

چون همه تکه هاش جدا میشه شسته میشه 

خیلی هم محکم و استیبل هست

والا من کالسکه رو میتونم بگم تا 4 سالگی استفاده کردم  کریر هم صندلی ماشین بود تا دقیقا 10 ماهگ ...

اره خودم رانندم، اهاااان، خب من از همون اول گفتم صندلی ماشین بگیرم بذارمش پیشم ولی اینی که تو میگی بهتره، فک میکردم کریر صندلی خوبی نمیشه خخخخ، پس با این حال میگیرمش، مرسی مامان قشنگ ،بازم بهم کمک کن❤❤❤🙏🙏🙏

اره بهتره ولی به نظرت تا چند وقتش میتونم استفاده کنم ازش؟ اون پایینیه رو چون بزرگتره باز هم میشه،به ...

نهایت دو سه ماه

من خودم نداشتم دختر داییم داشت 

برا وقتی رفتیم دیدنی نوزاد خیلی قشنگ بود بچه رو گذاشته بود توش 

فقط خیلی سنگینه تا زمانی که بچه کم وزنه خوبه

وگرنه بعدش خیلی سخت میسه استفاده ازش 

اره خودم رانندم، اهاااان، خب من از همون اول گفتم صندلی ماشین بگیرم بذارمش پیشم ولی اینی که تو میگی ب ...

من صندلی ماشینی ندیدم که بسه از همون مثلا 30 40 روزگی بشه ازش استفاده کرد

اگر همچین صندلی ماشینی دیدی خب عاقلانه تره چه این مدل بخری

ولی اگر دیدی نمیشه ماه های اول از صندلی ماشین استفاده کرد حتما کریر جایگزین کن

نهایت دو سه ماه من خودم نداشتم دختر داییم داشت  برا وقتی رفتیم دیدنی نوزاد خیلی قشنگ بود بچه ...

پس بالایی رو میگیرم، برای تشک خونشم یه ساده میگم مامانم بندازه❤✋

2790
2778
2791
2779
2792