2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لایک کن..پسرم یبوسته همیشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من ی تاپیک زده بودم براش بخون عزیزم...

منم ب شدت تنبلب دارم ولی ی مدت رعایت کردم خیلی خوب بود هر روز راحت کار میکرد

صبحا تا ی هفته انجیرخشکه شب قبلش خیس میدادم و صبح ناشتا ابشو میخوردم

بعد خاکشیر و هم با اب ولرم ترگیب میکردم با نبات میخوردم

صبحانه کره میخوردم

هر شب قبل خواب گل محمدی دم میکردم میخوردم

در روز بالاب ۸ لبوان اب خوردم تا دوهفته بعدش عالی شده بود ولی ادامه ندادم مبخوام دوباره انجام بدم

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

من فهميدم كه وقتي شبها اصلا پختني نخورم و بجاش فقط سالاد بخورم خيلي خيلي عالي ميشه وضعم😬

البته منظورم اينه كه از ٦ عصر به بعد فقط ميوه و سالاد و همينطور چاي هم خيلي ميخوردم كه اونم كم كردم بهترم

من ی تاپیک زده بودم براش بخون عزیزم... منم ب شدت تنبلب دارم ولی ی مدت رعایت کردم خیلی خوب بود هر رو ...

چه عالی ممنون

الان که رعایت نمیکنین کار نمیکنه یعنی با دارو استفاده میکنی؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
من فهميدم كه وقتي شبها اصلا پختني نخورم و بجاش فقط سالاد بخورم خيلي خيلي عالي ميشه وضعم😬 البته منظ ...

آره منم دقیقا همینجوریم ولی خب خیلی سخته که آدم همش گرسنش میشه

سلام 

من سال ها پيش اين مشكل رو داشتم ، رفتم پيش دكتر ناصر درياني دكتر اين توصيه ها رو كرد انجام دادم و تا الان هيچ مشكلي نداشتم . هيچ دراويي هم بهم نداد .

هر روز صبح اول ورزش يا نرمش سبك انجام بدم  5 تا 10 دقيقه

يك ليوان آب قليايي ( يك قاشق چاي خوري نمك تو 4 ليتر آب ترجيحا" نمك دريا سالم و تميز از جاي مطمعن بخريد يا نمك هيماليا كه نمك صورتي هم بهش ميگن استفاده كنيد ) 

يك يا دو عدد ميوه داراي فيبر ( چون فصل زمستان بود پرتقال و سيب خوردم ) 

نان جو با صبحانه ميل شود 

درطول روز چند ليوان آب قليايي استفاده كنيد بسته به ظرفيت و ميل تون 

از خوردن موادي كه باعث پبوست و مشكلات روده اي ميشه خودداري كنيد مثل 

نوشابه ، قهوه ، چاي زياد ، بيسكوييت ، نان بدون سبوس ، برنج زياد ، شيريني ، چيپس .  

در ضمن جديدا متوجه شدم  منيزيوم  از نوع قرص جوشان باعث كاركردن شكم ميشه هم براي من و هم همسرم چرا نميدونم 

موفق باشين 

آدرس مطب دكتر ناصر ابراهيمي درياني 

تهران - خيابان وليعصر - بالاتر از خيابان ظفر ، نبش خيابان ناصري ، پلاك 30 طبقه دوم 

02188793896 - 02188799446

سلام  من سال ها پيش اين مشكل رو داشتم ، دكتر اين توصيه ها رو كرد انجام دادم و تا الان هيچ مشكل ...

چه جالب ممنونم دستتون دردنکنه 

مامان منم تنبلی شدید داره.هرچی راه بوده امتحان کرده.به جز دم کرده سنا و یه پودر سبزی که از عطاری میگیره هیچی بهش اثر نمیکنه.فعلا یکی پیشنهاد آلو و خرمای پخته داده.اگه اثر میکرد اطلاع میدم بهتون

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
مامان منم تنبلی شدید داره.هرچی راه بوده امتحان کرده.به جز دم کرده سنا و یه پودر سبزی که از عطاری میگ ...

مرسی فدات 😘😘