2777
2789
عنوان

کسی تنبلی روده رو درمان کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 58492 بازدید | 41 پست
چه عالی ممنون الان که رعایت نمیکنین کار نمیکنه یعنی با دارو استفاده میکنی؟

الان بازم ب نسبته قبل اینت بهتره خداروشکر قبلا چند رور کار نمیکرد الان ی روز در میون ...اینایی ک گفتمو رعایت کن ی هفته  جوابشو میبینی تا میتونیم استرسو دور کن چون معمولا عصبیه...من گاهیم تو شربت خاکشیر ی قاشق اسفرزه هم میریختم حتما اب باید ولرم باشه رو ب گرم یاد نزه...و اینکه اگ اسفرزه ریختی دو لیوان بعدش باید حتما اب بخوری...توی روز حتی اگ تشنه نیستی الکی اب بخور...من کشیدم درک میکنم

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
مامان منم تنبلی شدید داره.هرچی راه بوده امتحان کرده.به جز دم کرده سنا و یه پودر سبزی که از عطاری میگ ...

سنا تنبل میکنه عزیزم بهشون بگو مصرف نکنن بهتره 😕سیب ابپز هم کنار این جیزایی ک بالا گفتم خوبه به ایشون بگین

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بازم ب نسبته قبل اینت بهتره خداروشکر قبلا چند رور کار نمیکرد الان ی روز در میون ...اینایی ک گفت ...

آره همون عصبی بود قبلش هرروز کارمیکرد بعد یه مشکل اینقدر غصه خوردم رودم از کارافتاده حالا

ممنون عزیزم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
آره همون عصبی بود قبلش هرروز کارمیکرد بعد یه مشکل اینقدر غصه خوردم رودم از کارافتاده حالا ممنون عزی ...

خواهش عزیزم ناراحت نباش درس میشه

سلام وقتتون به خیر. یه تاپیک زده بودین که تنبلی روده دارین و لاکتولوز مصرف میکردین. چند هفتگی اینطور شدید.الان شرایطتون چطوره؟همچنان بارو میگذرونید؟

من هفته ۲۳ ام هستم همینطورم با زور دو سه روز یکبار دفعِ کم دارم ولی یبوست نیست فقط انگار نمیتونم کاملا تخلیه بشم.ببخشید🙈

سلام وقتتون به خیر. یه تاپیک زده بودین که تنبلی روده دارین و لاکتولوز مصرف میکردین. چند هفتگی اینطور ...

سلام گلم

من از هفته ۱۸ اینا خیلی اوضاعم خراب بود

دیگه به دکترم گفت هم پودر پیدرولاکس هم شربت لاکتولوز داد

بعد ناهار یه قاشق شربت تو آب قبل خواب هم یه قاشق پودر پیدرولاکس تو آب میخورم 

احتمالا لازم باشه برم منم دارو بگیرم این بار نداد چیزی

شربت لاکتولوز رو ،شیاف گلیسیرین،پیدرولاکس 

اینا دکتر من گفت مجازن

من ده بار پرسیدم ازش 

آخه آدم هفته هاش می‌ره بالاتر اوضاعش وخیم تر میشه 

شربت لاکتولوز رو ،شیاف گلیسیرین،پیدرولاکس  اینا دکتر من گفت مجازن من ده بار پرسیدم ازش  ...

شیاف برام نوشته.هنوز نگرفتم تاثیر داره؟فقط یه سوال دیگه

شربت لاکتولوز رو چطور مصرف کردی؟

شیاف برام نوشته.هنوز نگرفتم تاثیر داره؟فقط یه سوال دیگه شربت لاکتولوز رو چطور مصرف کردی؟

شیاف گلیسیرین ؟ آره عالیه فقط ببین گذاشتی باید دوساعت دراز بکشی اصلا پانشی که کامل اثر کنه 

بعدش پا میشی میری دستشویی تخلیه کامل میشی 

زود پاشی اصلا اثر نداره

شربت لاکتولوز هم میتونی بعد ناهار یه قاشق با آب زیاد 

هم بعد شام یه قاشق با آب زیاد

ولی اول امتحان کن فقط بعد ناهار بخور اگه اثر کرد زیادش نکن

اما اگه نه بیشتر بخور

من سالها یبوست و تنبلی روده داشتم 😰😰😰😰

همه راهی رو امتحان کردم 

دکتر و دارو....

روغن زیتون 🤢

ورزش 💃

سبزی و میوه و....

یه مدت خوب میشد دوباره شروع میشد 😔😥🤨

فایده نداشت

تا این که از طریق یکی از آشناها با یه دارو گیاهی توی کرمانشاه آشنا شدم

دارو گیاهی مهنیا ۰۹۳۸۵۹۵۶۲۶۳🤗

یه پودر گیاهی بهم داد که واقعا درمان شدم و از همون روز اول که شروع به مصرف کردم نتیجه ش رو دیدم🥰🥰🥰🥰

و حتی مشاوره رایگان برای اصلاح تغذیه هم میدن که خیلی موثر ه و از دکتر تغذیه هم بهتره😍

خداخیرشون بده 🙏

شماره ش رو میذارم چون میدونم ثواب داره هر کسی دوست داشت میتونه سفارش بده براش پست میکنن

امیدوارم تهیه کنین و نتیجه بگیرین برای منم دعای خیر🙏 بکنید 

من سالها یبوست و تنبلی روده داشتم 😰😰😰😰 همه راهی رو امتحان کردم  دکتر و دارو.... روغن زیت ...

خیییلی ممنونم عزیزم لطف کردی خدا خیرت بده ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

2790
2778
2791
2779
2792