2777
2789
عنوان

کسی با گن...

178 بازدید | 10 پست

کسی با گن شکمش اب شده؟من گن دارم داخلش پلاستیکه زود عرق رو در میاره خواستم ببینم لاغر میشم یا نه؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

نه! من رفتم پیش متخصص تغذیه برا رژیم! گفتم گن چه مارکی بگیرم خوب باشه؟؟؟؟ گفت به هیچ عنوان گن نزن!

گفت روزی چند بار شکممو با یخ ماساژ بدم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه! من رفتم پیش متخصص تغذیه برا رژیم! گفتم گن چه مارکی بگیرم خوب باشه؟؟؟؟ گفت به هیچ عنوان گن نزن! ...

یخ؟؟؟یعنی با یخ شکم اب میشه؟

با گن، چربی ها میره لای گوشتا و بعد برمیگرده

راه لاغر شدن رژیم اصولی با دکتر تغذیه و ورزش هست

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
بچه ها خود عرق کردن باعث لاغری نمیشه؟

یه حلقه ی هولاهوپ بگیر وزنش زیر یک کیلو باشه روزی یه ربع بیست دقیقه هم بزنی کافیه! کلی لاغر میشی و شکمت خوش فرم میشه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
انجام ندادین شما؟

من بعد از سزارین اولم رفتم پیشش و انجام دادم! البته روزی یک ساعت تردمیل یا ۴۵ دقیقه تردمیل و ربع ساعت حلقه میزدم با یخ هم ماساژ میدادم! خیلی اندامم اومد رو فرم! الان دوباره سه ماهه نی نی دومم به دنیا اومده دوباره رفتم پیش متخصص و رژیم گرفتم ببینم این بار هم میتونم مثل سری قبل اراده داشته باشم یا نه

من بعد از سزارین اولم رفتم پیشش و انجام دادم! البته روزی یک ساعت تردمیل یا ۴۵ دقیقه تردمیل و ربع ساع ...

اخی عزیزم قدمش مبارک باشه،انشاالله ب اندام ایده الت برسی😘