2777
2789
دقیقا.بدبختیه دیگه😟

پشت دستموداغ میکنم ی بار دیگه برای دودمان شوهرخوبی نکنم چون همه رواب میبره ومیشم عروس بدم همیشه

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
بخدانمیدونم چیکارکنم حال روحیم اصلا خوب نیس😭

آخی😔😔😔😔میفهمم.برو جونت و جوونیتو نجات بده😟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت دستموداغ میکنم ی بار دیگه برای دودمان شوهرخوبی نکنم چون همه رواب میبره ومیشم عروس بدم همیشه

من دو ساله که به این نتیجه رسیدم.فقط هرازگاهی میرم به مادرشوهرم کمک میکنم به هارتو پورتش نگاه نکن خیلی ضعیف و عاجز و بی دست و پاست.فقط زبونش درازه.داشتم ازکوچمون رد میشدم همسایه ها دعامیکردن.میگفتن مادرشوهرت جونش واست درمیره.همش قربون صدقت میره.ولی تمیدونم جرا تو ظاهر انقد تلخه😞

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
آخی😔😔😔😔میفهمم.برو جونت و جوونیتو نجات بده😟

سعیمومیکنم یامیمیرم یاخودمو ازدست این خونواده نجات میدم

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

کسی که خودکشی کنه مستقیم میره جهنم اسم جهنم بازبان ساده هست ولی مفهوم حدیث آتش جهنم ۷۰برابرازاتش دنیاسوزناک ترهست اگه جهنمی رابیارن روی اتش دنیاخواب میره خودکشی خودرابدبخت کردن هست تنهاراه خلاصی ازهمه مشکلات پایبندی کامل احکامات الله جل جلاله هست پایبندی به نمازوروزه وکسی که مال داردزکات وحج ودوری ازگناه مانندغیبت زنادروغ بهتان دزدی 

من دو ساله که به این نتیجه رسیدم.فقط هرازگاهی میرم به مادرشوهرم کمک میکنم به هارتو پورتش نگاه نکن خی ...

همون زبونشونه که مثل مارمیمونه

سعیمومیکنم یامیمیرم یاخودمو ازدست این خونواده نجات میدم

من میخواستم برم واقعا ازدستشون کم آورده بودم شوهرم هم گرفتاراعتیاد شده بود.یهودیدم حاملم😲ناخواسته بود  رفتم سقط کنم وقتی صدای قلبشو شنیدم دلم لرزیدو برگشتم.شوهرم ترک کرد به عشق بچمون و باخانوادش هم رابطمونو کم کردیم تا واسم قابل تحمل شده😞

همون زبونشونه که مثل مارمیمونه

دقیقا.عین ماره.ازحرصم میگم مادرنیست که ماره😡

مفهوم حدیث هست اگه توی دنیا کسی اصلاغم نداشته باشه هرچندبدون غن دردنیاکسی نیس یعنی همش درخوشگذرانی باشه وبدون توبه ازدنیابره داخل جهنم بشه اینقدرعذابهاش سخت هست اگه ازش بپرسن که خوشی میشناسی میگه نه من خوشی نمیشناسم ولی اگه کسی دردنیا دست وپانداشته باشه درسخترین حالت زندگی کرده باشه ولی دین درزندگیش بوده الله جل جلاله راراضی کنه ازدنیابره وقتی داخل بهشت بشه اینقدنعمت وخوشی وراحتی دربهشت هست اگه ازش بپرسن غم میشناسی میگه من اصلاغم به جانمیارم پس ارزش نداره انسان به خاطر۶۰تا۷۰سال زندگی اخرتش رایعنی زندگی همیشگیش راخراب کنه 

من میخواستم برم واقعا ازدستشون کم آورده بودم شوهرم هم گرفتاراعتیاد شده بود.یهودیدم حاملم😲ناخواسته ب ...

شایدحکمتی توکارخدابوده عزیزم که ناخواسته باردارشدی.من خودم عاشق بچم ده ماه جلوگیری نکردم تاباردارشدم وبعدازدوماه فهمیدم بچم ازپنج هفته وشش روزگی مرده ودیگه رشدنکرده بعدشم که رفتم بیمارستان کورتاژش کردم خیلی ناراحت شدم ولی الان میفهمم که حکمت خداچه بوده

نمیتونم به خونوادم بگم چون اینا روانین داداشم ندارم هی بابام تنهاس اذیتش میکنن😫😭😭😭

عزیزم بیخود کردن

ب پدرت بگو 

همین ک کتکت میزنه قانون حق رو ب تو میده

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
شایدحکمتی توکارخدابوده عزیزم که ناخواسته باردارشدی.من خودم عاشق بچم ده ماه جلوگیری نکردم تاباردارشدم ...

هیچ کارخدابی حکمت نیست.بعداز بچه دارشدن که خیالشون راحت میشه که پابند شدی بدتراذیت میکنن😞

هیچ کارخدابی حکمت نیست.بعداز بچه دارشدن که خیالشون راحت میشه که پابند شدی بدتراذیت میکنن😞

اره دقیقا همینطوره.قربون خدابرم که اینقدمهربونه ویه بچه روهم این وسط ننداخت عذاب بکشه.هزاربارشکرشوبجامیارم

عزیزم بیخود کردن  ب پدرت بگو  همین ک کتکت میزنه قانون حق رو ب تو میده

بخدا الان همچی شده بدبختی دادگاه رفتن وشکایت کردنم پول میخواد ازکجابیارم

اره دقیقا همینطوره.قربون خدابرم که اینقدمهربونه ویه بچه روهم این وسط ننداخت عذاب بکشه.هزاربارشکرشوبج ...

آره واقعا😔😔😔خدابزرگه.درست میشه غصه نخور😐