2777
2789
😂😂😂😂عه اصل کاری یادم نبود شوهرمم به زور میفرستم شب خونه اونا بحوابه.😉😂😂😂😂

😩😂😂😂😂😂😁😁😁😁

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
بخدا خسته شدم ازدست شوهرم همش عذابم میده وکتکم میزنه بعدمیگه دوست دارم ول کنمم نیس دیگه تاگلوم اومده ...

بخاطر شوهر خودکشی؟؟بخدا ارزششو ندارن

خودتو بکشی ک بره زن بگیره نامادری بیاد بالاسر بچت؟

تازه اگه قبولش کنه و اذیتش نکنه

چرا جدا نمیشی؟

با شرایطی ک گفتی فکر کنم بشه

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😩😂😂😂😂😂😁😁😁😁

اگه شانس منه که همه میمیرن مادرشوهرم زنده میمونه.خخخخ😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بخاطر شوهر خودکشی؟؟بخدا ارزششو ندارن خودتو بکشی ک بره زن بگیره نامادری بیاد بالاسر بچت؟ تازه اگه ق ...

بچه ندارم خداروشکر.نمیزاره ازخونه برم بیرون خونوادشم مثل بپا طبقه پایین پاموبخوام ازدربیرون بزارم بهش زنگ میزنن اونم میادکتکم میزنه😭

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
بخاطر شوهر خودکشی؟؟بخدا ارزششو ندارن خودتو بکشی ک بره زن بگیره نامادری بیاد بالاسر بچت؟ تازه اگه ق ...

خونه بابامم باجنگ ودعوا میزاره برم کثافت.ازش متنفرم

بچه ندارم خداروشکر.نمیزاره ازخونه برم بیرون خونوادشم مثل بپا طبقه پایین پاموبخوام ازدربیرون بزارم به ...

من جات بودم خیلی وقت پیش رفته بودم.بچه نداری راحتی دیگه.😕

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اگه شانس منه که همه میمیرن مادرشوهرم زنده میمونه.خخخخ😂😂😂

ان شالله که بمیرن همشون

بچه ندارم خداروشکر.نمیزاره ازخونه برم بیرون خونوادشم مثل بپا طبقه پایین پاموبخوام ازدربیرون بزارم به ...

ب خانوادت گفتی؟

زنگ بزن ب پلیس

والا اخرین راه همینه ک ب ذهنم میرسه

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
من جات بودم خیلی وقت پیش رفته بودم.بچه نداری راحتی دیگه.😕

این خونواده روانین چندبارخواستم طلاق بگیرم اومده درخونه بابام ابروریزی یامیرن محل کاربابام فوش دادن وابروریزی ازاین چیزامیترسم میگم باباموعذاب میدن بهشم میگم بازبون خوش طلاقم بده نمیده

ان شالله که بمیرن همشون

انقد بدبختم که وقتی مادرشوهرم مریض میشه دلم کباب میشه نذرونیاز میکنم که حالش خوب شه😬😩😩اگه دل داشتم حداقل یک بارتو روش برمیگشتم تا دلم آروم بگیره.😕

ب خانوادت گفتی؟ زنگ بزن ب پلیس والا اخرین راه همینه ک ب ذهنم میرسه

نمیتونم به خونوادم بگم چون اینا روانین داداشم ندارم هی بابام تنهاس اذیتش میکنن😫😭😭😭

انقد بدبختم که وقتی مادرشوهرم مریض میشه دلم کباب میشه نذرونیاز میکنم که حالش خوب شه😬😩😩اگه دل داشت ...

منم مثل توبودم ک عاقبتم شداین.اینقدی ک به اون اشغال خوبی کردم ب مامان خودم نکردم

این خونواده روانین چندبارخواستم طلاق بگیرم اومده درخونه بابام ابروریزی یامیرن محل کاربابام فوش دادن ...

یه مدته.کم کم یادشون میره.تاکی تحمل؟

یه مدته.کم کم یادشون میره.تاکی تحمل؟

بخدانمیدونم چیکارکنم حال روحیم اصلا خوب نیس😭

منم مثل توبودم ک عاقبتم شداین.اینقدی ک به اون اشغال خوبی کردم ب مامان خودم نکردم

دقیقا.بدبختیه دیگه😟