پشت دستموداغ میکنم ی بار دیگه برای دودمان شوهرخوبی نکنم چون همه رواب میبره ومیشم عروس بدم همیشه
من دو ساله که به این نتیجه رسیدم.فقط هرازگاهی میرم به مادرشوهرم کمک میکنم به هارتو پورتش نگاه نکن خیلی ضعیف و عاجز و بی دست و پاست.فقط زبونش درازه.داشتم ازکوچمون رد میشدم همسایه ها دعامیکردن.میگفتن مادرشوهرت جونش واست درمیره.همش قربون صدقت میره.ولی تمیدونم جرا تو ظاهر انقد تلخه😞
سعیمومیکنم یامیمیرم یاخودمو ازدست این خونواده نجات میدم
من میخواستم برم واقعا ازدستشون کم آورده بودم شوهرم هم گرفتاراعتیاد شده بود.یهودیدم حاملم😲ناخواسته بود رفتم سقط کنم وقتی صدای قلبشو شنیدم دلم لرزیدو برگشتم.شوهرم ترک کرد به عشق بچمون و باخانوادش هم رابطمونو کم کردیم تا واسم قابل تحمل شده😞
مفهوم حدیث هست اگه توی دنیا کسی اصلاغم نداشته باشه هرچندبدون غن دردنیاکسی نیس یعنی همش درخوشگذرانی باشه وبدون توبه ازدنیابره داخل جهنم بشه اینقدرعذابهاش سخت هست اگه ازش بپرسن که خوشی میشناسی میگه نه من خوشی نمیشناسم ولی اگه کسی دردنیا دست وپانداشته باشه درسخترین حالت زندگی کرده باشه ولی دین درزندگیش بوده الله جل جلاله راراضی کنه ازدنیابره وقتی داخل بهشت بشه اینقدنعمت وخوشی وراحتی دربهشت هست اگه ازش بپرسن غم میشناسی میگه من اصلاغم به جانمیارم پس ارزش نداره انسان به خاطر۶۰تا۷۰سال زندگی اخرتش رایعنی زندگی همیشگیش راخراب کنه