بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوه خیلی مزخرفه سکوتش حال ادمو بهم میزنه فک نه روزه تو خونه سکوته
کسی ک ی داد میزنه خودشو تخلیه میکنه ولی سکوت میریزه تو خودش
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
نمیشه ده ساله اوضاع ما همینه حتی رابطه هم نداریم ب خاطر کاراش نردیک بود خیانت کنم ک ب خودم اومدم همش ...
نه اصلا فکر خیانت نباش که به خودت خیانت میکنی ولی محکم باش ببر پیش روانشناس.یه مدت دور باشید از خم ببینید چفدر دوست دارید همو .اگه دلت واسش نلرزیداونوفت جدا شو ولی خیانت آدمو به قهقرا میبره
الهی امین اخرین بار که قهر کرد طاقت اوردم شد ۴ ماه فکر کن تو یک خونه باهم ۴ ماه قهربودیم هر دوهم لجب ...
حالا بعد اون شوهرت قهر کردنو ترک کرده؟شوهر منم مدام قهر میکنه تصمیم گرفتم ایندفه طاقت بیارمو جلو نرم برای آشتی فعلا سه روزه قهر کرده ...بخاطر همین پرسیدم
الهی امین اخرین بار که قهر کرد طاقت اوردم شد ۴ ماه فکر کن تو یک خونه باهم ۴ ماه قهربودیم هر دوهم لجب ...
وای عزیزم چهار ماه الان ادم شد ؟؟؟ چطور اشتی کردین
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
باعثش خودتی.عین بچه ای که قهر میکنه یا گریه میمنه به خواستش میرسه .یکم کم لوسش کن حل میشه&nbs ...
ن ب این نیست همه اینا ریشه در کودکی افراد داره