2777
2789
منم میدم و داد میزنم امروز به من گفت اخلاقت سگه منم گفتم پس نبینم پیش‌ سگ اومده باشی قهرم کردم اومدم ...

منم. مثلا بگه خفه شو میگم خفه شدی هرفحشی ج میدم

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای چ خوب😊

اوه خیلی مزخرفه سکوتش حال ادمو بهم میزنه فک نه روزه تو خونه سکوته 

کسی ک ی داد میزنه خودشو تخلیه میکنه ولی سکوت میریزه تو خودش

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
خاك تو سرم كنن ك با انتخاب اشتباهم زندگيمو تباه كردم يعنى ادم مجرد بمونه خود.ارضايى كنه بهتر از ازد ...

ولا بخدا نمیدونم چ کمبودی داشتم ازدواج کردم خاک توسرم از بهشت خونه بابام خودم انداختم تواین جهنم 20سالمه خاک فقط

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

نمیشه ده ساله اوضاع ما همینه حتی رابطه هم نداریم ب خاطر کاراش نردیک بود خیانت کنم ک ب خودم اومدم همش ...

نه اصلا فکر خیانت نباش که به خودت خیانت میکنی ولی محکم باش ببر پیش روانشناس.یه مدت دور باشید از خم ببینید چفدر دوست دارید همو .اگه دلت واسش نلرزیداونوفت جدا شو ولی خیانت آدمو به قهقرا میبره

الهی امین اخرین بار که قهر کرد طاقت اوردم شد ۴ ماه فکر کن تو یک خونه باهم ۴ ماه قهربودیم هر دوهم لجب ...

عزیزم.مگه واقعا میشه همچین چیزی؟پس چه جوری میرفتین بیرون

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
اوه خیلی مزخرفه سکوتش حال ادمو بهم میزنه فک نه روزه تو خونه سکوته  کسی ک ی داد میزنه خودشو تخل ...

ازیه طرفم حرفت درسته عزیزم🙂

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
الهی امین اخرین بار که قهر کرد طاقت اوردم شد ۴ ماه فکر کن تو یک خونه باهم ۴ ماه قهربودیم هر دوهم لجب ...

حالا بعد اون شوهرت قهر کردنو ترک کرده؟شوهر منم مدام قهر میکنه تصمیم گرفتم ایندفه طاقت بیارمو جلو نرم برای آشتی فعلا سه روزه قهر کرده ...بخاطر همین پرسیدم

وای عزیزم چهار ماه الان ادم شد ؟؟؟ چطور اشتی کردین

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
بهت بگم بهش میگی بالا چشمت ابرو سریع قهر میکنه باورت میشه اصلا انگار جای مرد وزن عوض شده بخدا 🤔

باعثش  خودتی.عین بچه ای که قهر میکنه یا گریه میمنه به خواستش میرسه

.یکم کم لوسش کن حل میشه 

باعثش  خودتی.عین بچه ای که قهر میکنه یا گریه میمنه به خواستش میرسه .یکم کم لوسش کن حل میشه&nbs ...

ن ب این نیست همه اینا ریشه در کودکی افراد داره

نه اصلا فکر خیانت نباش که به خودت خیانت میکنی ولی محکم باش ببر پیش روانشناس.یه مدت دور باشید از خم ب ...

اره من ادم خیانت نیستم ولی میسوزم ک دوستام بعضیاشون شوهر عالی دارن خیانت هم میکنن ولی شوهراشون ببخشید عن شون رو میخورن

حالا من زندگیم اینطوریه

منم خسته شدم نمیدونم چکار کنم ک شوهرمم بیاد اشتی همش من همش من خاک توسرم ک تحمل نمیارم

همین دیگه اگه یه چند روز دوام بیاری حل میشه ایشون میدونن شما میای منت کشی ناز میکنه.مردا ۳ هفته میکشه دلتنگ بشن ولی خانوما از ساعت اول