2777
2789
همین دیگه اگه یه چند روز دوام بیاری حل میشه ایشون میدونن شما میای منت کشی ناز میکنه.مردا ۳ هفته میکش ...

اره میخوام دیگ نرم سرد سرد بشم باهاش شایید دلش تنگ شد

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم چهار ماه الان ادم شد ؟؟؟ چطور اشتی کردین

بله بازم برا اشتی هر دوپیش قدم شدیم وباهم حرف زدیم بعد مدتی گفت بچه دوم وبیاریم من گفتم بااین اخلاق اونم بدبخت می کنیم بعد مدتی خوب شد تا بچه دوم واوردیم بعد زایمانم خدایی دیگه بد نشد منم اخلاقم وبهتر کردم حتی تو زایمانمم باهام سر سنگین بود هنوزم دلیلش ونفهمیدم

ولا بخدا نمیدونم چ کمبودی داشتم ازدواج کردم خاک توسرم از بهشت خونه بابام خودم انداختم تواین جهنم 20س ...

عزيزم تو هم مثل من تو سن و سال پايين انتخاب اشتباه كردى😞 منم ٢٢ سالمه از ٢٠ سالگى دارم اينجورى ميسوزم و ميسازم

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
خاك تو سرم كنن ك با انتخاب اشتباهم زندگيمو تباه كردم يعنى ادم مجرد بمونه خود.ارضايى كنه بهتر از ازد ...

خودارضایی😂😂

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
خودارضایی😂😂

والا بخدا اين شوهرا ب درد لاجرز ديوار ميخورن

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
اره من ادم خیانت نیستم ولی میسوزم ک دوستام بعضیاشون شوهر عالی دارن خیانت هم میکنن ولی شوهراشون ببخشی ...

اینطورا نیست.مطمئن باش که شوهرا اونا هم همه جور گه مبخورن.مرد اگه یه غلطی نکنه باج نمیده

عزیزم.مگه واقعا میشه همچین چیزی؟پس چه جوری میرفتین بیرون

باهم نمی رفتیم هر چیز می خواستم پیام می دادم فقط یک بار عروسی دعوت شدیم خیلی بد بود به مامان وبابامم گفتم که باهم قهریم 

همسرت چشه 

بچه ننس 

دهن بين خانوادشه

لجبازه وحشه

كينه اى

باهم نمی رفتیم هر چیز می خواستم پیام می دادم فقط یک بار عروسی دعوت شدیم خیلی بد بود به مامان وبابامم ...

غذامیپختی براش؟

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....