2777
2789
بچه ننس  دهن بين خانوادشه لجبازه وحشه كينه اى

من خاک توسرم خیلی دوسش دارم😁

البته اونم وقتی باهم خوبیم خیلی دوسم داره

اما تاقهرمیکنیم اینگار دشمن خونیش منم 😨

بعد اخلاق بدش اینه شکاکه وحساس 

وززودم عصبی میشه وکفر میکنه

اخلق خوبشم اینه رفیق بازنیست اهل دود ودم نیست دست ودلبازه و..

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصرش خانوادشونه.باید با پدر مادرشون اتمام حجت کن با یه بزرگتر که حرف شنوی داره

قهر ک تو خوناده پدری همسرم فراگیره 

مادرش بنده خدا هم اخلاق پسرشو میدونم اونم گرفتاره شوهرشه 

اینقدرم پسرشو نصیحت میکنه ک نگو بارها بهش گفته ناراحتی صحبت کنید قهر نکنید زنتو سرتاپاشو طلا بگیر ولی کو گوش شنوا

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
اوه کینه ای خیلی بده

جيگرمو خون كرده با اين اخلاق گوهش

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
من خاک توسرم خیلی دوسش دارم😁 البته اونم وقتی باهم خوبیم خیلی دوسم داره اما تاقهرمیکنیم اینگار دشم ...

گل بسرت عزيزم

من ك ديگه دوستش ندارم اينو ب خودشم گفتم از بس خستم كرده ديگه عشقى بهش ندارم

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
بله خونه دست گل بود غذا نپختن کار بدی

میتونم بپرسم مگه چیکارکرده بودکه ۴ماه توخونه قهربودین؟

آخه خیلی برام جالبه !اونوقت جدامیخوابیدین؟

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
گل بسرت عزيزم من ك ديگه دوستش ندارم اينو ب خودشم گفتم از بس خستم كرده ديگه عشقى بهش ندارم

فدات عشقولی من بااینکه اول اومد خاستگاری خوشم ازش نمیومد وچندباراومد ک جواب مثبت دادم یعنی گفت از بچگی عاشقت بودم اما من بعدازدواج عاشقش شدم الان خیلی دلم تنگشه کاش میومد بغلم میکرد مغروررر توحال خوابیده منم تنهاتواتاق

برات می نویسم فعلا دارم بچه شیر می دم

منم دارم بچه شیرمیدم عزیزم😂😂چه جالب👍👍

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
فدات عشقولی من بااینکه اول اومد خاستگاری خوشم ازش نمیومد وچندباراومد ک جواب مثبت دادم یعنی گفت از بچ ...

ميدونم چى ميگى عزيزم قشنگ دركت ميكنم 

من سقط كردم بخاطر زيربالادادناى مادرش جاشو ازم جدا كرد باورت ميشه از شدت خونريزى داشتم ميمردم ولى دورم نميومد اونم تو غربت ك خانوادم نيست😞😞

اينقدر بهم بدى كرده ك ديگه دوست داشتنشو باور ندارم ديگه دوستش ندارم

ميدونم چى ميگى عزيزم قشنگ دركت ميكنم  من سقط كردم بخاطر زيربالادادناى مادرش جاشو ازم جدا كرد ب ...

ای عزیزم بمیرم برا دلت الان بهتری چندوقته جدامیخوابین

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز