2777
2789
ای عزیزم بمیرم برا دلت الان بهتری چندوقته جدامیخوابین

خدانكنه عزيزدلم فداتشم

من دوتا سقط كردم عزيزم از شب يلداى پارسال جامون جداس 

٤ ماه ك اصلا كارى بهم نداشت الانم ماهى يكى الى دو بار مياد كارشو ميكنه ميره سرجا خودش ميخوابه😞

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانكنه عزيزدلم فداتشم من دوتا سقط كردم عزيزم از شب يلداى پارسال جامون جداس  ٤ ماه ك اصلا ...

عزیزم خدابهت صبربده. کاش بری بغلش اینقدرم جداخوابیدن خوب نیست ببین گلم اگه نمیخوای طلاق بگیری پس بخاطر خودتم شده ب فکرزندگیت باش اشتی کن جاتوببر بغلش  بخاطر دل خودت ک غصه نخوری 1480اینم مرکز مشاورست خوبه تماس بگیر

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

عزیزم خدابهت صبربده. کاش بری بغلش اینقدرم جداخوابیدن خوب نیست ببین گلم اگه نمیخوای طلاق بگیری پس بخا ...

برم بغلش ك خودمو سبك كنم😞

اون جاشو جدا كرده وظيفشه ك خودش برگرده

معلومه دلش ميخواد برگرده اما غرورش اجازه نميده

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
خدانكنه عزيزدلم فداتشم من دوتا سقط كردم عزيزم از شب يلداى پارسال جامون جداس  ٤ ماه ك اصلا ...

عزیز دلم طلاق اصلا خوب نیست اما این راهی که دارین میرین تهش یا جداییه یا خیانت ، نکن این کارو ، اون اگه نمیاد سمتت تو برو ، نذار ارتباط بینتون سرد بشه یه کسی باید کوتاه بیاد تو بزرگی کن کوتاه بیا ، تو دورش بچرخ ، مردا مثل بچه ان لج کنی لج میکنن حالا یسریا اینجوری نیستن زنشون دادو بیداد کنه دعوا و قهر کنه درست میشن اما در مورد شوهر شما اینجوری نیست از اون لجبازاس پس لج به لجش نذار ، کوتاه بیا برو سمتش جاتو جدا نکن مطمئن باش میتونی قلقشو به دست بیاری

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
عزیز دلم طلاق اصلا خوب نیست اما این راهی که دارین میرین تهش یا جداییه یا خیانت ، نکن این کارو ، اون ...

خودشم دوست داره جاشو بياره كنارم ولى غرورش اجازه نميده

بخدا خستم از بس بى دليل جاشو جدا كرده و من رفتم بغلش 

شديدا لجبازه

اخرين بارى ك بيخودى دعوا راه انداخت و باهام قهر كرد رفتم سمتش بهم توهين كرد منم يه عالمه جيغ زدم ك تو حق نداشتى ب من توهين كنى بعدم رفتم اشپزخونه چاقو برداشتم جلو چشاش فرو كردم تو رگ دستم گفتم خودمو ميكشم از دستت تو عذابم ميدى

اونروز خيلى ترسيده بود و فقط ميخواست ارومم كنه اما من واقعا حرفم جدى بود اخر خودمو ميكشم از دست اين و خانوادش😢

ای خدا ازدست مردا

دلم ميخواد شبونه زندگيشو بذارم برم گم شم برم يه جايى ك ديگه دستش بهم نرسه

خودشم دوست داره جاشو بياره كنارم ولى غرورش اجازه نميده بخدا خستم از بس بى دليل جاشو جدا كرده و من ر ...

الهی عزیزم😢میدونم چی میگی حق داری واسه یه زن هیچی سخت تر از پس زده شدن نیست عیب نداره یه بار دیگم برو اما اینبار برو که باهاش خوب بشی ببریش پیش مشاور ، برو پیشش اصلا به روتم نیار میدونم سخته ها خیلیم سخته اما چه میشه کرد یا خدایی نکرده بلایی سر خودت میاری یا زندگیت به جدایی میکشه.الان اخرین بار رفتی سمتش اینبار مدتش طولانی تر شد خودشم پس الان میفهمه و حساب کار دستش میاد که امکان داره سمتش نری دیگه

راستی خانومی جریانت باشوهرت چی شد رفته بود با دوستاش یانه

اینکه بیاد  با دوستام رفتم بیرون گوشیمم از دسترس داوردم بعد شب دفتم خونه گفت کجا بودی گفتم تو دوستاتو ترجیح دادی وقتی اونا باخانوماشون بودن تو زنتو تنها گزاستی رفتی منم بعد این با دوستام بیشتر بهم خوش میگذره 

اونم گفت نه  رفته بودم درحالی که از پنجره دیدم از ماشین همون دوستش پیدا شد  

منم گفتمو اونم انکار کرد انقد که بیشعور منم فردا میرم مسافرتم بمونه با دوستاش 

الهی عزیزم😢میدونم چی میگی حق داری واسه یه زن هیچی سخت تر از پس زده شدن نیست عیب نداره یه بار دیگم ب ...

نمياد ابجى خستم كرده مشاوره نمياد نميذاره من برم از بس عذابم داده افسردگى گرفتم ولى نميذاره برم روانپزشك دارو بگيرم ميگه مگه روانى اى؟؟😞

بخدا بريدم بارها و بارها با خودم گفتم شبونه ك خونه نيست زندگيشو بذارم و برم گم شم ولى باز ميترسم بدست گرگاى بدتر از اين بيوفتم😢

دارم ديوونه ميشم ابجى اخرين بار ك دعوا كرديم اينقدر عصبانى بودم ك خودم چاقو كردم تو دستم و خودم از دستم كشيدمش بيرون اما اصلا دردشو احساس نكردم اينقدر خونريزى داشت ك دستم كلا بيحس شد هرچى گفت بريم بيمارستان من نرفتم فقط رفتم تو اتاق درو قفل كردم قرص خوردم خوابيدم😞😞

نمياد ابجى خستم كرده مشاوره نمياد نميذاره من برم از بس عذابم داده افسردگى گرفتم ولى نميذاره برم روان ...

عزیزم نکن اینکارو خودتو واسه یه مرد داغون نکن ، یواشکی برو روانپزشک اون که حتما نباید بفهمه والا به نظر من شوهرت مشکل روحی داره اونم نیاز به دارو داره برو یواشکی پیش روانپزشک درمورد اونم باهاش مشورت کن.فقطط اینو بدون ابجی خوبم با مرگ تو راحت نمیشی ، الان فکر میکنی شوهرت دیوه ولی مطمئن باش اگه نباشه دلتنگش میشی ، مثل من ، زندگیو به خودت تلخ نکن اجی ، یکم رو خودتم کار کن استانه تحملتو ببر بالا بشین ویژگی های مثبت زندگیتو ببین خودتو با ادمایی که زندگیاشون خراب شده مقایسه کن قدر زندگیتو بدون قشنگم حیفه بخدا بهترین روزای خودتو شوهرتو تلخ نکن😢

عزیزم نکن اینکارو خودتو واسه یه مرد داغون نکن ، یواشکی برو روانپزشک اون که حتما نباید بفهمه والا به ...

ابجى بعضى وقتا با خودم ميگم شوهرم ديوونس ك اينقدر عذابم ميده اما دوباره ميگم نه اگر ديوونه بود با خانوادش هم بد بود پس دوستم نداره عاشقم نيست كسى ك ٥ سال دم از عشق و بيقرارى زد حالا هيچ پخى نيست😢

نميذاره تنها برم بيرون ميگه ميدزدنت توهم هم داره😭😭بخاطر همين نميتونم برم مشاوره وگرنه تا الان صدبار رفته بودم😢

من خيلى بدبختم ابجى توروخدا واسه ارامشم دعا كن ازت خواهش ميكنم عزيزم😢