آره شبنم جون شما درست میگی جدولم اشتباه بود.مرغ رو 200 کالری حساب کردم. شبنم جون این قرص رو از داروخونه گرفتی؟ کی بهت معرفی کرده؟ ازین قرصای عطاری ها که نیست؟ قیمتش چنده؟
زیبا جون از داروخانه گرفتم 5 یا 6 هزار تومنه روش نوشته روزی یک عدد همراه غذا من شوهرم که باشگاه میرفت مربیش گفته بود بگیره حالا منم دارم استفاده میکنم آب کرفس هم اگه حوصله داشته باشی بگیری با آبلیمو و نمک یه لیوان قبل از ورزش بخوری خیلی خوبه
دوس جوناااا سلاااام. عصرتون بخیر. ببخشید که من چندیـــــــن روز سر نزدم، مسافرتم و الانم با اینترنت صابخونه آنلاین! فقط اومدم یه سوال کوچیک بکنم و برم: سوهان قم چقدر کالری داره؟؟؟
مرسی پیشاپیش (ضمنا من با اینکه اینجا گزارش هام رو نمیدم، اما توی دفترم کماکان می نویسم و تقریبا این مدت رو رعایت کردم...)
شبنم جونم میشه من هفته دیگه وزن اعلام کنم؟؟؟ آخه الان خونه خودمون نیستم، میخام همیشه وزنام رو از اونجا بگم... عیبی نداره؟؟ راستی دیروز یادم رفت بپرسم یه بشقاب سوپخوری آش رشته چقدر کالری داره؟؟؟ سوهان رو هم بی زحمت یکی بگه...
مرسی مرسی ایشالا فردا وزناتون حسابی کم شده باشه دوست جوناااااا
سلام دوستای گلم،منکه وزن کم نکردم(شاید زیاد هم کرده باشم) ولی ادامه میدم. دنبال یه دکتر خوبم که برم ببینم مشکلم چیه!!!!!!!!!!!!!! اینم کالری های 90.3.19 من ص: 30 گ نون+1 تخم مرغ آبپز=140 ن: 40 گ نون+4 ق سالاد تن ماهی=340 م.و: 1 کلوچه 15 گ+1 خرما+ 1 مشت گیلاس=100 ش: 1تیکه لازانیا+ 1 ل نوشابه=700 جمعا میشه 1280 کلی هم کار خونه و خرید داشتم که حداقل به اندازه ی 1 ساعت ورزش بود امیدوارم شنبه همگی وزن کم کرده باشید