2789
سلام به دوستای عزیزم.واقعا معذرت به خاطر غیبتام.من این یه هفته خیلی درگیرم و وقت اومدن ندارم ولی رعایت میکنم.شنبه 1240 کالری و 1شنبه 1150 کالری خوردم.فعلا هم پری هستم ونمیتونم وزن کنم.شنبه ی آینده میام.فعلا بای دوستای گلم...
وای بچه ها خوش بحالتون .تو رو خدا بهم انگیزه بدید . خیلی خیلی بد شدم .
کالری های دیروز من :
صبح :یک و نصفی تخم مرغ آب پز+30 گرم نون +یک و نیم ق غ شکر =250
ناهار :یه بشقاب خوراک لوبیا سبز +45 گرم نون=300
م و :3 بیسکوئیت +4 ق لوبیا پلو=260
3 واحد میوه +چندتا لقمه نون و پنیر=300
شام :یه بشقاب املت +30 گرم نون=270
50 گرم کیک تولد=
وای خدا خودم مردم از خجالت .خیلی خیلی بد شدم . امیدورام امروز دیگه بتونم جلو خودمو بگیرم . می خوام خودمو تنبیه کنم تا بدعادت نشم .
شبنم جون این کلاس شنا خیلی تاثیر بدی داره . چون همش دلم به اون خوشه و می گم این دوسه کیلو رو هم اونجا آب می کنم . اما امروز دیگه به جون بچه هام قسم خوردم که دیگه یه لقمه هم اضافه نخورم .
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای خوبم
دیروز هم 1050 کالری خوردم
راستی من از فردا نیستم میریم رامسر احتمالا نمیتونم بیام اینجا ولی همش یادتون هستم سعی میکنم پرخوری نکنم ولی شماله دیگه.... ان شااله که وزنم زیاد نشه چون میدونم کم نمیشه
شما هم مواظب خودتون باشید هر روز بیایید تا انگیزه داشته باشید دخملهای خوبی باشید

فرناز جون من هفته ای 1 بار میرم شنا ولی صبحانه نمیخورم ناهارم رو هم ساعت 2 همون 400 کالری میخورم با آب فراوووووون و میخوابم تا کمتر بخورم یا سالاد میخورم خودم روگول میزنم که سیرم تو هم همینکارو بکن من برگشتم همتون باید کم کرده باشیدا وگرنه جریمه میشید:)))
سلام دوستای خوبم .

فرناز جون همین که قسم خوردی دیگه اضافه نخوری عالیه دختر

اینم کالری های 90/03/30

ناهار : 4 قاشق برنج + 4 قاشق خورشت قیمه = 360
میان وعده : کیک صبحانه +پفک هندی + 2 واحد میوه =450
شام : 30 گرم نان + یک عدد تخم مرغ آبپز + یک عدد سیب زمینی آبپز =250
جمعاً : 1060 کالری
افسون خانوووووووووووووووووووووووووووووم به به چشم ما روشن

آخه خیلی نامردیه فقط من این هفته وزنم رو گفتم هفته دیگه هم که نیستم

افسون خانوم الان 3 هفته است خودتو نکشیدی من دلم به جای تو آب افتاده بنجنس بگو دیگه:))
آره شبنم جون بخدا جرات نمیکنم برم رو ترازو .

رعایت میکنم ولی هی تعطیلی می خوره میریم باغ هی با شوشو میخوریم .

بدجوری عصبی شدم . ولی عروسی پسر عموم که 21 خرداد بود همه بهم گفتن لاغر شدی حتی دوستای نی نی سایتمم که عکسمو دیدن گفتن نسبت به نامزدیت لاغر شدی
سلام
گزارش کار دیروز من
ص:چای تلخ + شیرینی:250
م و :یک برش هندوانه:23
ن : 4 عدد کباب تابه ای + نان + گوجه فرنگی:700
م و :یک برش هندوانه+3عدد فندق+ 3عدد پسته:23+30+24
ش: سالاد الویه+نان باگت + 1 استکان نوشابه:240+70+50

جمعا:1410
خیلی کالری هام بالا میره و اون هم به خاطر خوردن شام میشه( خوب آخه همه میخورن منم دلم میخواد دیگه!!!!!!)
تکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافریست راهرو گر صد هـــــنر دارد توکل بایدش
سلام دوستای گلم خوبییییییییییییییییییییید؟
شبنم جونم خوش بگذره عزیزم .
بچه ها من هرکاری می کنم نمی تونم دیگه رعایت کنم و یه وقتایی به غذاها ناخنک می زنم و دیگه یکی باید بیاد منو جمع کنه . واقعا"‌حیف بود چون خیلی خوب داشتم کم می کردم . الانم اومدم دوباره تو تاپیک های مختلف شاید یکمی انگیزه بگیرم . البته به سرم زده یه رژیم دو هفته ای بگیرم . چون فقط سه کیلو میخوام کم کنم .
نام............... قد .........وزن1........7/3...... 21 /3........28/3..........4/4 ......وزن هدف

1 -شبنم........170........ 76...........73........71.6.........71.............?............68

2 -زیبا ......... 170......... 81.........79.6.......79.4..........؟..............؟............69

3 -افسون...... 158.........64 ........60.5.........؟............؟..............؟..............55

4 -فرناز.........166.........85........82.6.........81..........83............9/82. ..........75

5-آمیتیس......165.................81..................80.7....................؟...................؟...........65

6-ماری.........160.................60..................60.......................؟..................؟..........

7-مهرو.........158.................61....................61....................?..................59..........55

8-سارا.........165..................................................................................71.......

9-راشین.......162..................................................................................57...........52

10-هدی.......168.................................................................................80.3..........