2789
سلاااااااااااااام دوست جونا

من امروز خواب موندم و بازم خودمو نکشیدم شرمنده

اینم کالری های 90/03/28

ناهار : یک لیوان ماکارانی +یک تکه ته دیگ = 200
میان وعده : 150گرم گیلاس+ 100 گرم آلبالو + یک عدد بلال 200 گرمی=300
شام: 30 گرم نان +یک عدد نیمرو =225
میان وعده : یک عدد شکلات میوه ای =100
جمعاً : 825 کالری
سلام دوستان
لطفا من رو هم تو جمع تون بپذیرید.من 25 سالمه و یه دختر 2 ساله دارم تا الان به خاطر شیردهی هیچ رژیمی نداشتم و حسابی به خوردن و خوابیدن عادت کردم(با عرض شرمندگی).دوست دارم با شما همراه باشم تا بتونم به وزن ایده ال برسم.
قد : 164
وزن 28 خرداد:66
وزن ایده ال: 57 (ولی اگه بتونم رو 60 هم ثابت بمونم راضیم )

تکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافریست راهرو گر صد هـــــنر دارد توکل بایدش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای شروع کالری مصرفی دیروزم رو مینویسم ولی دعوام نکنید هااااااااااااااااا!!!!!!!!!!
ناشتا 1ل آب
صبحانه:نان :دو کف دست + پنیر:350
میان وعده :شکلات سوهانی: 200
ناهار:شویدپلو:دو کفگیر:500
سالاد+ ترشی:100
عصرانه: زردآلو2عدد:100
شام:زرشک پلو با مرغ:700
هلو+ شیرینی:545
جمعا : 2495

دو برابر کالری مورد نیاز مصرف کردم واااااااااااااااااای
مامان بیتا جون خوش اومدی کالری هات رو کمی زیاد حساب کردی- زردالو هر عدد(20) -پلو کته هر قاشق 40 کالری -خورشت هر قاشق30-50 کالری- ران مرغ 225
مرغ هر 100 گرم 200 کالری سالاد هم بدون سس کالری نداره ترشی هم کالری نداره
نان هم هر 40 کرم 100 کالری داره
سلام دوستای گلم . خوبییییییییییییییییییییید؟
شرمنده این چندروزی نیومدم راستش جریانش خیلی مفصله چون داداشم اغذیه فروشی داره و این چندروزی کارگرش نبود و ما مجبور شدیم بعضی چیزهارو تو خونه واسش آماده کنیم این بود که دیگه !!!!!!!
ولی کماکان سعی کردم رعایت کنم . از دیروز هم که دیگه پری خانوم تشریف آورد . منکه وزنم بالا رفته . شدم 83 نمی دونم چرا اعصابم خیلی خورده . از بعد از پری می خوام مرتب دیگه شنا برم . دوره های شنام هم که عقب افتاده . خلاصه که یه مقدار انگیزه هام همچین کمرنگ شد و امروز گفتم حتما"‌باید دوباره برم به دوستام سربزنم تا بیشتر از این وسوسه نشدم . پس از فردا همچنان با شما دوستای خوبم هستم قول می دم این چندروز رو هم با شنا و ورزش جبران کنم چون خدایی خیلی خیلی جواب گرفتم .
شبنم جونم تبریک می گم جیگگگگگگگگگگگر . حالا دیگه فقط سه کیلو مونده که کم کنی . خدارو شکر دوست خوبی مثل تو رو داریم که اینقدر بهمون انگیزه می ده . دوست دارم و امیرعلی جیگرتو هم ماچ کن .
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
دوس جونا سلام. من کماکان دارم غذا ها رو تو دفترم یادداشت میکنم. الانم نی نی م داره گریه میکنه، فقط اومدم بگم وزنم دیروز شده بود 59 !!!!!!!! خیلیییییییییییییییی خوشحااااااااااااالم دوستااااااااام... مرسی از همه تون...
شرمنده اگه ممکنه یه نفر وزنم رو تو لیست وارد کنه، دیگه برم سراغ نی نی، امیدوارم بازم همه مون باهم موفق بشیم همینجوری آهسته و پیوسته وزن کم کنیم و به ایده آلمون برسیم :) بای بای
نام............... قد ................وزن1.................7خرداد............ 21 خرداد.........28خرداد...... وزن هدف

1 -شبنم........170................ 76...................73....................71.6...............71..........68

2 -زیبا ......... 170................. 81.................79.6....................79.4...............؟...........69

3 -افسون...... 158.................64 ..................60.5....................؟.................؟...........55

4 -فرناز.........166.................84..................82.6......................81...............؟.......... 75

5-آمیتیس......165.................81..................80.7....................؟...................؟...........65

6-ماری.........160.................60..................60.......................؟..................؟..........

7-مهرو.........158.................61....................61....................?..................59..........55

8-سارا.........165..................................................................................71.......

9-راشین.......162..................................................................................57...........52

10-هدی.......168.................................................................................80.3..........
مرسی دوستم امیدوارم همگی به وزن دلخواهمون برسیم
فرناز جون عیبی نداره اگه بعد از پری دیدی بازم وزنت کم نشد 300 کالری کمتر کن انشاله که زود برسی به وزن دلخواهت من الان 1000 تا میخورم ولی میترسم بدنم عادت کنه
سلام دوستان
مامان شبی جون ممنون که من رو تو جمع تون پذیرفتی
برنامه دیروز:
ناشتا:1ل آب + 1ل چای سبز
صبحانه:چای شیرین + نان + پنیر:140
میان وعده: 3/2 موز + آبنبات:100
ناهار :ماکارونی+ سس گوجه :500
عصرانه:طالبی + ارده:250
جمعا:990