2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.
من خیلی شرمنده ام.شنبه دیدم وزنم تکون نخورده، روم نشد بیام

نام.................... قد ....................وزن1.............. وزن31 اردیبهشت .......وزن7خرداد........ وزن هدف

1 -شبنم.. ...............170................ 76................73.4..........................؟...................68

2 -زیبا ................... 170................. 81.................80............................؟...................69

3 -افسون............... 158.................64 ..................61............................؟..................55

4 -فرناز..................166.................84...................84...........................؟................... 75

5-آینده..................168..................85...................85...........................؟...................60

6-نینی.................160...................64....................64.........................؟.....................

7-آوین..................170.................79.....................79..........................؟.....................63

8-پریسا................163.................75.....................75...........................؟....................؟

9-آمیتیس.............165.................81....................81..........................؟.....................65
سلاااااااااااااام دوستای عزیزم .

من پنج شنبه و جمعه زیاد رعایت نکردم و کالری هامو یادداشت نکردم.

فکر نمی کنم این هفته وزن کم کرده باشم .

صبح هم دیر بیدار شدم و نتونستم خودمو وزن کنم .

ولی فردا صبح حتما وزن میکنم و اطلاع می دم

امیدوارم همتون به خوبی وزن کم کرده باشید
سلام دوستای گلم . خوبیییییییییییید.
یه جدول جدید طراحی کردم که هم خوشگلتر باشه و هم راحتتر بتونیم وزنهای جدیدمون رو بنویسیم.
دوستای جدید هم خیلی خوش اومدید . اکثر ما کمبود اراده داریم که الان مشکل وزن داریم پس همه باهم همدردیم و اینجا جمع شدیم تا بهم روحیه و انگیزه بدیم که خدارو شکر تا الان موفق بودیم .

PARS-PIC
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
سلام به همه ی دوستای قدیم وجدید.
دوستای جدید ما اگه واقعا......... میخواید کم کنید قد و وزنتون رو اعلا م کنید بعداز این سایت کالریتون رو حساب کنید و منهای 500 کنید میشه کالری دریافتی

http://www.novindiet.com/HealthTools.aspx

اینجاکالری مواد غذایی رو پیدا کن

http://www.nipc.net/darman/feed11.htm

و در صفحه 13 همین جا یکسری از کالریهای غذاها رو لیست کردیم میتونید برداری.
ام.................... قد ....................وزن1.............. وزن31 اردیبهشت .......وزن7خرداد........ وزن هدف

1 -شبنم.. ...............170................ 76................73.4..........................؟...................68

2 -زیبا ................... 170................. 81.................80............................79.6...................69

3 -افسون............... 158.................64 ..................61............................؟..................55

4 -فرناز..................166.................84...................84...........................؟................... 75

5-آینده..................168..................85...................85...........................؟...................60

6-نینی.................160...................64....................64.........................؟.....................

7-آوین..................170.................79.....................79..........................؟.....................63

8-پریسا................163.................75.....................75...........................؟....................؟

9-آمیتیس.............165.................81....................81..........................؟.....................
نام.................... قد ....................وزن1.............. وزن31 اردیبهشت .......وزن7خرداد........ وزن هدف

1 -شبنم.. ...............170................ 76................73.4..........................73....................68

2 -زیبا ................... 170................. 81.................80..........................79.6..................69

4 -فرناز..................166.................84...................84..........................82.6................... 75