2789
آره منم خودم رو با ورزش تنبیه میکنم هر وقت بیشتر میخورم سریع میدوم رو تردمیل
کالری های دیزوز:
ص :لک لیوان چای+1خرما(20)
ن : نصف سیخ کوبیده+دوغ+40 گرم نون+3 قاشق پلو(400)
عصرانه: 4 عدد ساقه طلایی+چای+خرما(120)
ش :30 گرم نون+8 قاشق خورشت قرمه سبزی(475)
یک زردآلو(25)
1150کالری
340 min پیاده روی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دست جونا.کالریهای 90.3.5 من:
1 تیکه لازانیا+1 تیکه ته چین+1/2 ل نوشابه=900(از مهمونیم باقی مونده بود شرمنده)
ماست وخیار+1/2 ل لوبیا چیتی=100
5تا چیپس+سالاد=100
3 ق ماکارونی+2 ق الویه=200
جمعا میشه 1300 کالری
میدونم که با وجود اینکه کالریم زیاد نشده ولی چیزای بد و چاق کننده ای خوردم بازم شرمنده!!!
سلام بچه ها یه خبر خوووووووووووووووووووووووب بالاخره پری شدم:))
آزی جون مرسی چشم حتما میاییم گزارش میدیم
راستی به مناسبت روز زن شوشو لب تاپ منو خراب کرده دسترسیم قطع شده الان خونه مامی هستم فردا نمیتونم بیام البته پری هستم بهتره وزن نکنم امید وارم همتون حسابی لاغر شده باشید
آوین جان شما هم اسمت رو به لیست اضافه کن
آوین جون و پریسا جون به لیست اضافه شدید ولی اگه مرتب نیاید و کالریهاتون رو گزارش بدید حذف میشید.شنبه ها هم وزن کشی داریم.
نام.................... قد ....................وزن1.............. وزن31 اردیبهشت .......وزن7خرداد........ وزن هدف

1 -شبنم.. ...............170................ 76................73.4..........................؟...................68

2 -زیبا ................... 170................. 81.................80............................؟...................69

3 -افسون............... 158.................64 ..................61............................؟..................55

4 -فرناز..................166.................84...................84...........................؟................... 75

5-آینده..................168..................85...................85...........................؟...................60

6-نینی.................160...................64....................64.........................؟.....................

7-آوین..................170.................80....................80..........................؟.....................63

8-پریسا................163.................75..................75...........................؟....................؟
آوین و پریسای عزیز از این سایت کالریتون رو حساب کنید و منهای 500 کنید میشه کالری دریافتی

http://www.novindiet.com/HealthTools.aspx

اینجاکالری مواد غذایی رو پیدا کن

http://www.nipc.net/darman/feed11.htm

و در صفحه 13 همین جا یکسری از کالریهای غذاها رو لیست کردیم میتونید برداری.
شبنم جون تبریک واسه پری.امیدوارم همیشه مرتب باشه.چون ما خانوما با عقب و جلو شدن پری هامون حسابی اعصاب خراب میشیم.میگم منم پری هستم ولی بیا فردا وزنامونو بگیریم ولی قید کنیم که در زمان پریه؟
سلام دوست جونیا . خوبید ؟
کالری های دیروز من :
صبحونه :30 گرم نون +20 گرم پنیر+1 ق غ شکر =200
ناهار :یه سیخ جوجه +1کفگیر برنج =450
شام :1 همبرگر ذغالی +30 گرم نون =350(یه مقدار سس هم خوردم)
م و :سه تا میوه +هله هوله =500
1500 کالری
راستی منم به مناسب روز زن یه ترازوی دیجیتال هدیه گرفتم و فردا هم که وزن جدید رو می نویسم امیدوارم همگی رو سفید باشیم .
راستی شبنم جون تبریک می گم واسه پری .
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
سلام من 8 کیلو می خوام کم کنم.ولی اصلا پشتکار ندارم.در مقابل غذا وسوسه می شوم کمی می چشم و بعد.....
می شه خواهش کنم منم را شرکت بدید .یکی احوال منو بپرسه شاید توی رودرواسی کمتر بخورم؟راستی وقتی 3-4 ساعتی غذا نمی خورم دست و پاهام شروع به لرزیدن می کنه.وقتی هم عصبی میشم ناخود آگاه میرم سراغ یخچال.