2789
سلام دوست جونا منم از فردا رژیم را شروع میکنم من آذر ماه زایمان کردم ولی هنوز خیلی چاقم وحشتناک
وزنم 101 قدم 164 خدا کنه بتونم می خوام اون رژیم کالری را شروع کنم خدا کنه بتونم برام دعا کنین از 1 خرداد اومدم سرکار هر کی من را می بینه میگه حامله ای و من میمیرم از خجالت
فرناز جون مرسی از راهنماییهات.دکتر به من یه قطره ی پیاهی داده که خیلی واسه نفخ و اسپاسم معده عالیه.اسمش کارمینت.
منم با شهریور موافقم.تا اون موقع حسابی لاغر شدیم، مطمینم.هورااااااااا
افسون جون نگران نباش منم امشب مهمون دارم. هفته ای یه بار پیش میاد ولی به قول فرناز چون میدونیم رژیم داریم بدخوری نمیکنیم.من حالا میفهمم که وقتایی که رژیم نبودم تو مهمونیا بالای 2500 کالری میخوردم ولی الان حداکثر میشه 1500 تا 1700 تا.
دوست جونا من بیچاره 28 اردیبهشت پریم تموم شد ولی امروز دوباره پری شدم!!! نمیدونم چرا؟؟؟
اعصابم حسابی ریخت به هم.وزنم قاطی شده هی بالا پایین میشه.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام بچه ها افسون زیبا فرناز جون خسته نباشید
منم دیروز واسه خودم روز زن گرفتم و زیادی خوردم:(
ص:یک لیوان چای+1 خرما(20)
ن: کباب تابه ای+40 گرم نون(400)
عصرانه: 6 عدد ساقه طلایی(150)
ش: 2 کفگیر باقالی پلو+یه کوچولو مرغ+سالاد(500)
یک شیرینی خشک(200)
1300 کالری
30 min پیاده روی

وزنم هم رفته بالا پری هم نشدم بدبخت شدم
روم سیاه بچه ها منو شطرنجی ببنید . چون امروز حسابی قاط زدم .
البته اینم بگم ها از صبح مشغول کزت بازی بودم تا عصری و حسابی حسابی حسابی کالری سوزوندم و از اونور هم اومدم حسابی جبران کردم خلاصه که خیلی خیلی گند زدم .
زیبا جون ممنون می رم می گیرم باور کن من هرچی تاحالا گفتن واسه نفخ امتحان کردم .
خیلی خسته ام فردا کالری هامو مینویسم .
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
روی من بیشتر سیاه که امشب مهمون داشتم(دوستای قدیمیم) منم پا به پاشون شام خوردم و دسر.
آخه سخته آدم خودش بپزه و نخوره، اونم ته چین و لازانیا(یه لقمشون هوارتا کالری داره!!! )ولی قول میدم که جبران کنم.
کالریهای امروز منو خداتا در نظر بگیرید،شرمنده
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااا......................
چرا جواب منو ندادین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که شیر میدم باید چه جورییییییی شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک
سلام دوست جونا .
زیبا جون اشکال نداره عزیزم ولی سعی کن جبران کنی . می گم بچه ها موافقید یه روز در هفته رو اختصاص بدیم به آب میوه فقط و عصر با یه سوپ ساده تمومش کنیم .واسه روزهایی که قبلش یه پرخوری اینجوری داشتیم . هم واسه پاکسازی بدن خوبه خصوصا"‌برای کسایی که مشکلات معده دارن و هم اینکه پرخوری ها جبران می شه .
سایه جون تو صفحات قبل بچه ها راهنمایی کردن . اما عزیزم اگه می خوای بگیری می تونی رژیم ما رو بگیری فقط شما اندازه 300 کالری باید بیشتر بخوری می تونه این 300 تا سه لیوان شیر باشه تقریبا"‌.
سایه جون قد و وزنت رو تو سایت زدی که کالری مورد نیازت رو پیدا کنی؟اول اون رو جساب کن
http://www.novindiet.com/HealthTools.aspx

اینجاکالری مواد غذایی رو پیدا کن

http://www.nipc.net/darman/feed11.htm

بعد ببین کدوم رژیم رو باید بگیری صفحه های قبل رو هم بخونی رژِم ها رو با کالری هاش نوشته
سلام دوستای عزیزم

اینم کالری های 04/03/90

صبحانه : 2 قاشق سر خالی سالاد ماکارونی = 100
ناهار = 3 قاشق عدس پلو = 200
میان وعده : 200 گرم گوجه سبز = 60
شام : یک تیکه کوکومرغ + 60 گرم نان + سالاد = 550
جمعاً : 910 کالری
می دونید میگم تخلف اشکالی نداره خوب بالاخره ماهم آدمیزادیم دیگه من که خداییش از خودم خیلی راضیم چون بیهوا نمی شینم بخورم . اگرم می خورم کنترل شده است . ولی می گم اگه قراره جبران کنیم بچه ها حتما"‌جبران بشه که بعدا"‌عادتمون نشه بگیم اشکال نداره حالا می خوریم بعدا"‌جبران می کنیم . مثلا"‌من خودم تصمیم گرفتم بعد ازظهر حتما"‌برم پیاده روی اونم یکساعت و نیم . البته می گم دیروز هم واقعا"‌خسته شده بودم و حسابی کار کرده بودم . یعنی هرچی می خوردم انگار نه انگار سریع گشنه ام می شد . من کلا"‌تصمیم گرفتم بعد از این بیشتر فعالیت کنم خوبیش اینه که هم لاغر می شم و هم خونه ام از این ریخت و پاش شلختگی در میاد.
کالری های دیروز من :
صبح : 30گرم نون +20 گرم پنیر +1 ق غ شکر =200
ناهار :یک و نیم کفگیر لوبیا پلو +1 تیکه کوچیک ته دیگه =500
شام : 1 بشقاب املت +60 گرم نون =400
م و : 50گرم شیرینی خشک +1 لیوان شیر +3 میوه =500
کلا"‌1600 خوردم که البته اندازه 500 هم سوزوندم با کوزت کاریم .