2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامممممممممم دوستای عزیز

روز زن بر همگیتون مبارک .

اینم کالری های 02/03/90

صبحانه : 30 گرم نان + 20 گرم پنیر + چای تلخ = 125
میان وعده : 3 عدد ساقه طلایی + 20 عدد چیبس + 100 گرم گوجه سبز + یک عدد شرینی ناپلونی= 500
شام : یک کفگیر برنج + یک سیخ کوبیده + 1 لیوان سالاد ماکارونی + 1 کاسه ماست = 845
جمعاً : 1470 کالری

وای عذاب وجدان گرفتم . دیشب خیلی خوردم .
زیباترین واژه بر لبان آدمی واژه “مادر” است

زیباترین خطاب “مادر جان” است

“مادر” واژه ایست سرشار از امید و عشق

واژه ای شیرین و مهربان که از ژرفای جان بر می آید

روزت مبارک مادر . . .
سلام دوستای گلم روزتون مبارک باشه
افسون جون خیلی قشنگ بود مرسی
کالری های دیروز:
ص: یک لیوان شیر+2عدد خرما(150)
ن: 9 قاشق لوبیا پلو+ماست(400)
ش:نصف سیخ کوبیده+یک سیخ جوجه+دوغ(فکر کنم 400)
یک پرتقال(75)
کلا 1100
40 minپیاده روی
سلام دوستای گلم .به خدا منم اگه نیام اینجا حسابی دپ می زنم و تو طول روز هم انگار همش دارم باهاتون صحبت می کنم خیلی خوبه که باهمیم . باور کنید من تاالان هیچ رژیمم اینقدر موفق نبوده که الان هست امیدوارم تا آخرش باهم باشیم .
راستی روزتون هم مبارک باشه .
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
سلام به همه ی دوستای خوبم.منم واقعا بهتون عادت کردم و وجود شماست که اراده ی منو واسه رژیم قوی میکنه.شاید بتونیم یه روز که همه به وزن و اندام دلخواهمون رسیدیم همدیگرو ببینیم!!!
این کالری های امروز من 90.2.3
60 گ نون+پنیر+1 گردو+1 ق م مربا+چای تلخ=250
60 گ نون+1/2 کوفته+70 گ تن ماهی+1/2 ل ماست=500
1 تیکه کوچیک خربزه+چندتا گوجه سبز=50
60 گ نون+4 ق بورانی اسفناج+1 تخم مرغ=300
جمعا میشه 1100 کالری
سلام صبح بخیر .
اینم کالری های دیروز من:
صبح :30 گرم نون +20 گرم پنیر +1ق غ شکر =200(یکمی ریزه خواری هم کردم)
ناهار :‌30گرم نون +ماهی =400(چندتا قاش برنج خوردم جاتون خالی باقالی پلو داشتیم هم باقالیش تازه بود و هم شویدش اونوقت کی می تونه ازش بگذره تازه ماهی اشم ماهی تازه دریا جای همتون خالی )500
شام :‌30 گرم نون +یه پیاله سالا داولیه بدون سس (البته بازم چندتالقمه خوردم آخه کی می تونه از سالاد الویه اونم اولویه دست پخت خودم بگذره همه با به به و چه چه خوردند چه از خودراضی!)400
میان وعده :‌3 میوه +4 بیسکوئیت با شیر =400
کلا"‌1500کلا"‌دیروز خیلی تقلب کردم ولی عوضش زن داداشم بهم گفت که خیلی لاغر شدم و منم کلی کیف کردم مثلا"‌به خودم جایزه دادم آهان یادم اومد یه دونه کوچولو شیرینی خشک هم خوردم .
بچه ها یه چیزی که منو خوشحال می کنه اینکه اگرم یه وقتی تقلب می کنم و یکی دولقمه می خورم کنترل شده است . قبلا"‌مثلا"‌تا یه روز رژیم می گرفتم یه هویی یه غذایی که دوست داشتم و می گفتم ولش کن بیخیال حالا یه لقمه بخورم اون وقت اون یه لقمه تبدیل می شد به یه بشقاب پر در حدی که از شدت خوردن در حد انفجار بودم . اما الان وقتی می گم یه لقمه همون یه لقمه است و بیشتر نمی شه و این یعنی معجزه اونم فقط به خاطر حضور شماست .
زیبا جون الهی بگردم معده درد خیلی بده منم چندسالی هست که باهاش درگیرم البته من بیشتر نفخ معده دارم و شکم هم به خاطر همین خیلی بزرگه در حالیکه زیاد به اون صورت چربی شکمی ندارم اما همش بزرگ نشون می ده که خدارو شکر الان خیلی خیلی بهتره شده هم با ماساژ و هم با رژیم و البته معجزه ای به اسم عرق زیره . خیلی خیلی عالیه برای کسائی که معده درد دارند و کلا"‌معده های حساسی دارند . من به بعضی چیزها حساسیت دارم و نمی تونم بخورمشون خصوصا"‌هندونه اما وقتی بعدش یه استکان عرق زیره می خورم انگار نه انگار تازه کلی هم شکم رو می بره تو و تو لاغری خیلی خیلی مفیده . البته عرق زیره سیاه . تایه می تونی تی بگشم بگیری هم نعناع هم آویشن و هم زیره همشون مفیدند بعد از غذا بخور معده ات رو آروم می کنه و کم غذا خوردم خیلی خیلی خوبه سعی کن به دفعات و در حجم خیلی کم بخوری عزیزم .
راستی در مورد اینکه همدیگه رو ببینیم خیلی موافقم من خودم شمال زندگی می کنم و برای شهریور چون با دوستای نی نی سایتی قرار گذاشتیم که واسه بچه ها تولد دسته جمعی بگیریم می خوم بیام تهران می شه همون موقع ها باهم قرار بذاریم همدیگه رو ببینیم . همه مون اون موقع به وزن دلخواه رسیدیم تازه می تونیم که یه هدیه خوب هم واسه خودمون بگیریم و تو اون روز به خودمون کادو بدیم نظرتون چه طوره به قول پسرم ؟
سلام

شبنم جون ، زیبا جون و فرناز جون

بچه ها من دو شبه تو شرایط بد مهمون بازی بودم زیاد خوردم .

اعصابم ریخته بهم .

ولی قول میدم دیگه نخورم . فکر نمی کنم این شنبه کم کرده باشم.

اینم کالری های 03/03/ 90

صبحانه : 30 گرم نان + 20 گرم پنیر + چای تلخ = 125
ناهار = 3 قاشق برنج + 2 قاشق خورشت قرمه سبزی = 220
میان وعده : نصف بسته پفک =250
شام : 150 گرم جوجه کباب + 2 عدد کوکوسیب زمینی + 60 گرم نان = 850
جمعاً : 1445 کالری