2789
بچه ها جون ببخشید میگم قضیه ملانصرالدین رو شنیدید من کلی صبح واستادم رژیم رو چسب کاری کردم چسبوندم به دیوار آشپزخونه که جلوی چشمم باشه حالا رفتم یه ساعت کندمشو آوردمش پای کامی تو واستون تایپ کنم . من دوهفته به دوهفته براتون می ذارم تا انتخاب کنید.
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شنبه :
در صورت تمایل می توانید 4 عدد خرما یا 2 قاشق غذاخوری کشمش با چای در طی روز میلی کنید . شما امروز 3 واحد میوه میل می کنید .
صبحانه :‌نان لواش ( یک سوم نان )+پنیر کم چرب (به اندازه یک قوطی کبریت )+ شیر کم چرب ( یک لیوان )+گردو متوسط(یک عدد)
میان وعده :‌میوه
ناهار :‌ماکارونی (‌به اندازه یک لوان و 3 قاشق غذاخوری گوشت کم چرب)+سالاد (یک بشقاب +جوانه گندم 2 قاشق غذخوری )+یک قاشق مرباخوری پودر زیره سیاه
شام :‌یک لیوان آب 20 دقیقه قبل از غذا میل شود . خوراک کدو(یتیمچه ) یک بشقاب سوپ خوری حداکثر با یک قاشق غذاخوری روغن مایع )+ماست (یک کاسه ماست خوری )+نان لواش (نصف نان )
یک شنبه :‌صبحانه :‌نان لواش (نصف نان دور گرفته ))+پنیر کم چرب (به اندازه یک قوطی کبریت )+ شیر کم چرب ( یک لیوان )+گردو متوسط(یک عدد)
ناهار :‌کوکو سبزی (2 قطعه هرکدام به اندازه نصف کف دست با ضخامت متوسط )+نان لواش (نصف نان )+سالاد ( یک بشقاب )
شام :‌یک لیوان آب 20دقیقه قبل از غذا میل شود یک عدد سیب زمینی متوسط کبابی +یک قاشق روغن زیتون یا کره +سالاد فصل و گوجه کبابی

دوشنبه :‌صبحانه :‌شیر (یک لیوان)+3 عدد خرما
ناهار :‌باقلا پلو با گوشت (یک کفگیر برنج +یک قطعه گوشت بی چرب به اندازه نصف سینه مرغ متوسط +ماست کم چرب (یک کاسه ماست خوری )+یک عدد کدو پخته کنار غذا
شام :‌یک لیوان آب قبل از غذا میل شود . عدسی (یک بشقاب سوپخوری )+روغن زیتون (2 قاشق غذاخوری )+نان لواش (نصف نان )+ماست کم چرب (یک کاسه ماست خوری )+سبزی خوردن (یک بشقاب سبزی)
سه شنبه :‌صبحانه :‌نان سنگک (یک کف دست )\ یک قوطی کبریت پنیر +یک عدد گردو+شیر یک لیوان
ناهار :‌استانبولی پلو (یک و نیم کفگیر )+سبزی خوردن (یک بشقاب )تدکر :‌استانبولی پلو شامل گوشت (60 گرم یا به اندازه پایین یک ران کوچک مرغ )+نصف یک سیب زمینی متوسط +گوجه
شام :‌یک لیوان آب .... +کوکوی کدو +نان سنگک (2 کف دست )+گوچه تذکر :‌کوکو شامل کدو یک عدد تخم مرغ یک عدد توسط فر تهیه شود .
چهارشنبه :‌صبحانه :‌3 عدد بیسکوئیت ساده +شیر (یک لیوان )+گردو متوسط (یک عدد)
ناهار :‌خوراک ران مرغ (نصف بالای ران مرغ ) +گوجه فرنگی 2 عدد +سالاد یک بشقاب +جوانه گندم 2 قاشق غذاخوری )+ نان لواش (نصف نان )
شام :‌آش جو یا آش رشته (یک بشقاب سوپ خوری )+ماست (یک کاسه ماست خوری )
پنجشنبه :‌صبحانه : نان لواش (نصف نان دورگرفته ) یا تافتون (یک چهارم )+پنیر (به اتدازه یک قوطی کبریت +شیر یه لیوان
ناهار :‌پلو لوبیا سبز (یک و نیم کفگیر ) +ماست (یک کاسه ماست خوری )+سبزی خوردن (یک بشقاب سبزی خوری ) تدکر :‌پلو لوبیا سبز شامل :‌60 گرم گوشت به اندازه پایین یک ران کوچک مرغ + لوبیا سبز (نصف لیوان)
شام :‌نصف بالای ران مرغ آب پز +نان سنگک (یک چهارم ) + خیار شور و گوجه
جمعه :‌صبحانه :‌شیر (یک لیوان )‌+ 3 عدد بیسکوییت سبوس دار
ناهار :‌استیک یا کباب برگ به اندازه یک سیخ کباب برگ مخصوص ) یک چهارم نان سنگک + سالاد ( یک بشقاب )+ هویج پخته بک عدد
شام :‌سیب زمینی کبابی + یک قاشق مرباخوری کره + سبزیجات معطر +نان لواش (نصف نان )‌+‌ماست کم چرب (‌یک کاسه ماست خوری )
بچه ها جوون بازم شرمنده ام . ببخشید اصلا" فکر نمی کردم منتظر باشید . باید یه موقعی می اومدم تایپ میکردم که بچه ها خواب باشن . بقیه اش رو ایشاا... فردا براتون می ذارم .
اما چند تا نکته اگه مایلید همگی از روی این دستور رژیم بگیریم چون وقتی از رو دستور می گیریم دیگه ریزه خواری توش نیست و وقتی گروهی باشه انگیزه بیشتر می شه و دیگه هم هی لازم نیست کالری بشماری و وزن غذاهارو بدست بیاری چون دقیق همه چیز رو توضیح داده ضمن اینکه اگه دقت کرده باشید مقدار نون و شیر و ماست تو این رژیم بیشتر از رژیمهای کالری دیگه است . پس اگه مایلید بیاین از شنبه شروع کنیم یعنی دقیقا"‌بعد از وزن کشی مون بعد از دو ماه هم همگی به وزن ایده آلمون می رسیم چون تا اونجایی که یادمه اکثرا"‌می خواین هشت تا ده کیلو کم کنیم درسته ؟
هدی جوون شما می تونی همین رژیمو بگیری +3 تا لیوان شیر بیشتر . البته من می رم دقیقش رو از روی کتاب کرمانی برات در می یارم فکر می کنم 2500 تا خیلی زیاده ضمن اینکه وقتی شیر می دی خیلی سریعتر وزن کم می کنی چون خودم هم تجربه اش رو دارم .
موفق باشید گلهای خوش تیپ
فرناز جون هدی با 2500 خوب جواب گرفته تو یه هفته 2 کیلو عالیه فکر کنم همین رو ادامه بده خوبه ها
راستی هدی جون یادم رفت بهت تبریک بگم آفرییییییییییییییین همیشه موفق باشی
نام.................... قد ................وزن1.............. وزن31 اردیبهشت ............... وزن هدف
1 -شبنم.. ...............170................. 76..................؟..............................68
2 -زیبا ................... 170................. 81..................؟..............................69
3 -النا ................... 168 .................78..................؟................................
4 -افسون............... 158.................64 ..................؟..............................55
5 -مرجان.................168.................88..................؟................................
6 -خدیجه................157.................78...................؟...............................
7 -فرناز..................166.................84...................؟.............................. 75
8 -آمیتیس..............165.................81................. ..؟..............................65
9- ژرفا...................160.................72...................؟..............................
10-حنانه................156..................60..................؟.............................
11-پریا..................160...................64.................؟...............................60
12- بهار................159...................65.4...............؟...............................59
13-فرزانه..............156...................63..................؟................................
14-حدیثه..............162..................67...................؟...............................68
15-نلی................161....................66.................؟...............................60
16-سمی.............160..................70.30...............؟...............................
17-هدی..............167.................80.90................؟..............................65
دوستای عزیزم سلام و صبح بخیر اینکم کالری های 27/02/90

صبحانه : 30 گرم نان + 20 گرم پنیر + چای تلخ = 125
میان وعده : 2 عدد ساقه طلایی + 50 گرم توت + 2 عدد خیار + 100 گرم گوجه سبز = 110
شام : 2 کفگیر عدس پلو + 100 گرم مرغ + یک کاسه ماست و خیار = 775
چندتا پفک هم خوردم که 150 در نظر می گیرم
جمعاً : 1160 کالری
فکر کنم منم نمیتونم چون من اصلا نمیتونم مقید باشم اگه هوس چیری کنم باید بخورم اینجوری کالریش رو میشمرم و از یه جای دیگه کم میکنم
افسون جون حتما کم کردی اصلا وزن نکردی؟؟؟ آفرین
سلام خانوم های گل
..

من هرچی تلاش کردم به علت ریزه خواری و... نتونستم رژیم کالری رو بگیرم دوباره رفتم سراغ رژیم کانادایی تو همین کلوپ....با عنوان رژیم گروهی .........رژیم کانادایی برا من بهتر جواب میده............... البته کار شما درستتره اما با برنامه و ریزه ریزه خوردن من بدتر چاق میشم.......
راستی میخوام اسلیم کوئیک هم بخورم....کسی هست استفاده کرده باشه>
LilySlim Weight loss tickers
مامان زینب جون خوش اومدی هنوز قطعی تصمیم نگرفتیم که این رژیم رو بگیریم یعنی شاید بعضیا بگیرن شما اگه خواستی از اینجا کالریت رو حساب کن منهای500 میشه کالری که وزن کم میکنی
http://www.novindiet.com/HealthTools.aspx
از اینجا هم کالری غذاها رو ببینید
http://www.nipc.net/darman/feed11.htm
سلام دوستای گلم . خوبییییییییییییید؟نی نی ها خوبن .
شبنم جون من دقیق حساب نکردم که دقیقا"‌چند کالری هرروز داره اما وقتی برنامه کلی اش رو برانداز کردم مشخصه که بعضی روزهاش یه مقدار کمتره و بعضی روزها مقدار غذایی که مصرف می شه کمتره . واسه همین کالری روزانه اش دقیق مشخص نیست . خیلی خوبه که شما اینجوری می تونی رژیم بگیری اما من باید حتما"‌از روی برنامه باشه وگرنه خیلی شکمو هستم و کلی ریزه خواری دارم .
افسون جون هرجوری که واست راحتتره عزیزم مهم اینه که باهم هستیم .
شبنمی نه من استعفا دادم به خاطر بچه ها و فعلا"‌خانه دارم .ایشاا... یکم که بزرگتر بشن حتما" برمیگردم و فعلا" هم مهد نمی رن خونه ن .
بهار جون بعضی ها اینجورین ایشاا... که موفق باشی عزیزم .

سلام دوستای با اراده ی خودم. اینا کالریای 3 شنبه ی من:
2تا خرما=40
1 کفگیر برنج+1 ران کوچک مرغ+1 پیاله سالاد شیرازی=450
4 تا ساقه طلایی=100
350 گرم هندوانه=80
60 گ نون+2 تا کتلت کوچیک+5 ق ماست=600
جمعا1270
امیدوارم شنبه سربلند باشم.شنبه 10 صبح اگه میتونید بیاید با هم باشیم.