2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداكنه واس من بارداري زود بگذره برم خريد سيسمووني😍😍😍😍😍

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

من امدم خونه پدریم شهرستان که مثلا سیسمونی بخریم یادشون رفته منم روم نمیاد که بگم البته هنوز۳ماه وقت دارما ولی خوب شاید دیگه نیام اونطوری سلیقه خودم نمیشه غروب میخوام برم ناراحتم

من کلی لباس خریدم🤗🤗که فکر نکنم همش استفاده بشه😐واسه هر رنگشم ی هد🤩🤩

کالسکه و ساکش صورتی و طوسی 

کلی کتاب 

اسباب بازی 

عروسک

ماشین 😐کامیون😐

و هرچی که لازم بوده 

ولی زیاده رویی کردم تو خرید سیسمونی شما نکنین 😐

اللهم عجل لولیک الفرج
استرس نداری شما من خیلی استرس دارم دوست دارم زود سه ماهم شه

ن استرس چي

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

ناراحتی دختر داری؟؟؟؟؟؟؟؟

گلم من نی نیم سقط شد

تیکر صورتی زده بودم  ب امیدِ اینکه دختر باشه

ولی خدا نخواست ک واسم بمونه

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏