2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین خوب جلوش در اومدی با همین فرمون جلو برو ... بگو دیگه حرفش رو نزن اگه واقعا طلاق میخوای برو درخواست بده سر من رو با حرفهای صد تا یک غازت در نیار ... وقتی گفت نوکر خانواده ت میشی بگو هم جوونم هم خوشگل نوکر خانواده م چرا بشم قحطی مرد که نیومده دوباره ازدواج میکنم بچه دار هم میشم ...

آفرین خوب جلوش در اومدی با همین فرمون جلو برو ... بگو دیگه حرفش رو نزن اگه واقعا طلاق میخوای برو درخ ...

جمله آخرت خوندم یه لحظه تصویر چاقو بدستش جلو چشممم اومد😂😂😂😂😂

آره بخدا من احمق بودم،فکر کرده و خریه

آفرین خوب جلوش در اومدی با همین فرمون جلو برو ... بگو دیگه حرفش رو نزن اگه واقعا طلاق میخوای برو درخ ...

بخدا بخدا که خیلی ازش سرترم اما اون چون خودشیفته است مدام خواسته لهم کنه و عزت نفس و اعتماد بنفس و خورد کنه

باور کن راحت میشی از دستش شاید خدا یکیو قرار داد سرراهت صدپله ازین بهتر

چرا چرت و پرت میگی؟! مث تو کراش نزده ک بره بعدی ! زن و شوهرن . مهمتر اینکه بچه دارن !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
جمله آخرت خوندم یه لحظه تصویر چاقو بدستش جلو چشممم اومد😂😂😂😂😂 آره بخدا من احمق بودم،فکر ک ...

اگه اینطوری بگی که ازدواج میکنم و بچه دار میشم واکنشش چی هست؟ اون که گفته طلاقت میده به اون چه ربطی داره ...

چرا چرت و پرت میگی؟! مث تو کراش نزده ک بره بعدی ! زن و شوهرن . مهمتر اینکه بچه دارن !

هر وقت باهات حرف زده بودم جوابتو میدادم هم حوصله ندارم هم مهم نیستی ک بخاطر حرف چرتت پاسخی تایپ کنم

تاپیکام هست ،هیچ و پوچ

توروخداایقدر برات مهم نباشه تامزمعن نشدی حرف واقعیه یان ازسر لج توهه یاترسوندنت خودتونباز منم شوهرم همیچ گوهی میخورد اوایل من میترسیدم ک نمیرم وفلان حالااون میترسه ک من ولش کنم برم چون دیگه ترسی ندارم از طلاق دومم کلامردا بنظرم خیلی موز و عوضی هستن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

خواهش کلینه خیانت نکرده دلم خبر ندارم اما فهمیده دوسش دارم💔

چه بد

بچه داری ؟ کوچیکه؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

بخدا منم تا الان یکی از مهمترین دلیلام برای این همه تلاش بخاطر اون بچه و آینده اش بود ،اما اونم مادر ذلیل نمیخواد

اگه واقعا شوهرم بچمون دوست داشته باشه باید بزارم منم زندگی کنم

اگه اینطوری بگی که ازدواج میکنم و بچه دار میشم واکنشش چی هست؟ اون که گفته طلاقت میده به اون چه ربطی ...

نمیدونم والا تا حالا نگفتم ولی بریم جایی یکی از بزنه بهم هم میخواد من رو بکشه هم اون رو تا یک هفته میگ تو چرا اونجا بودی اعصابم خورد شد

البته با دعوا ن با ناراحتی

توروخداایقدر برات مهم نباشه تامزمعن نشدی حرف واقعیه یان ازسر لج توهه یاترسوندنت خودتونباز منم شوهرم ...

با مورد آخر خیلی موافقم

ببین من نشون دادم میترسم اما از اینجا به بعد گفتم بهش کلن دیگ نمیخام ببینمش و استقبالی کردم از طلاق فکر نکنه تشنه بودنشم