2777
2789
منم بچه منم دختر😭😪

غصه نخور عزیز دلم منم ی سقط داشتم اتفاقا همین دیروز بود باز یادش افتادمو کلی گریه کردم 

ولی میگذره انشاء اللله بزودی بازم خدا بهت ی نینی صحیح و سالم میده 

اللهم عجل لولیک الفرج
خوشبحالت استرس اینکه خوب پیش میره یا نه خدای نکرده اتفاقی نیفته خیلییی خوبه استرس نداری😍

اره چرا خوب پيش نره

خدا وقتي اين نعمت عزيز رو ميده تا اخرش هم همراهشه و ياريش ميكنه

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه نخور عزیز دلم منم ی سقط داشتم اتفاقا همین دیروز بود باز یادش افتادمو کلی گریه کردم  ولی می ...

ممنون دوستِ خوب

دعا کن واسم  بعد از اون همه انتظار باردار بشی و بعد از ی عالمه ذوق سقط کنی خییییلی سخته

میترسم دیگه باردار نشم

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏

من ان تی گف احتمالا دختره دوهفته دیگه برم انومالی مطمئن شم برم خرید😍

مم از الان کلی گل سر وتل وجوراب صورتی خریدم😍

لباساشم یه روزه میرم میخرم شیشه شیر ووسایل بهداشتی هم هس

پتو کلاه دار وکیسه خواب وکالسکه واینجور چیزا همه از پسرم مونده همونا استفاده میکنم خیلی خوشگلن😍❤️

💫دائمایِکسانٰ نَباشَدْحال دورانٰ غَمْ مَخور💫
ممنون دوستِ خوب دعا کن واسم  بعد از اون همه انتظار باردار بشی و بعد از ی عالمه ذوق سقط کنی خیی ...

چرا عزیزم میشی زود زودم میشی رازیانه دم کن بخور روزی ی لیوان 

مطمئن باش سال دیکه این موقع نینیت و بغل گرفتی

اللهم عجل لولیک الفرج
چرا عزیزم میشی زود زودم میشی رازیانه دم کن بخور روزی ی لیوان  مطمئن باش سال دیکه این موقع نینی ...

خدا از دهنت بشنوه.....دیگه توکل ب خدا  😘

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏