2821
2789
عنوان

زن داداش 😣😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 97 پست
الان مشکلی نداره میترسم با هم صمیمی بشن 😣😣

از الان جلوشو بگیر نمیگم خدای نکرد چیزی هست بینشون اما مراقب باش فردا زندگیت نره رو هوا یا شرمنده داداشت نشی که بگه من بی خبر بودم تو چرا جلوشو نگرفتی که خبر داشتی

اره لزومی نداره برای هر پست و استوری بیاد حالا یبار یه چیزی باشه خوشش بیاد اره ولی نه هر چی میزاره ب ...

منم نگران همین شدم اگه باهم صمیمی بشن به خدا از بس تایپیک خیانت دیدم بیشتر میترسم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم بزار شب بیاد ازش بپرسم

یا جوابشو بگو نده یا کاری کن پست های شوهرتو نگاه نکن این ارتباط ها بوی خون ازشون میاد یه وقت داداشت شک بد می کنه به شوهرت بلای سر هردوشون میاره زن داداشت عقل نداره ببخشید البته گلم

عزیزم اگه شوهرت واقعأ بدش میاد و اعصابش خورد میشه مجبور نیس جوابشو بده که،این که دیگه کاری نداره

منم گفتم جوابشو نده ولی چند روز پیش با هم چت کردن هیچکدوم کوتاه نمیومد از نظرش ...اما دیشب گفت حوصله ندارم جوابشو ندادم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
اخه حرف هاش و خوندم فقط بحث کرده حرف دیگه ای نزده وگرنه حتما میگفتم

هیچی به دادلشت نگو اگرفک میکنی منظور داره فقط شوهرت جوابشو نده

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
مگه استوریش چیه ک اون میاد بحث میکنه

من خودم اینستا ندارم یعنی خیلی وقته پاکش کردم اما یکی دوتاش و شوهرم نشونم داد ...یه بار درمورد سد سازی پست گذاشته بود اخه شوهر من تو مدیریت منابع اب کار میکنه اومده بود بحث کرده بود که حرفاتون و قبول ندارم اخه خودش زمین شناسی خونده کلا بحث شون درمورد سدسازی بوده .... یه بارم پست سیاسی گذاشته اومده گفته نظرت و قبول ندارم همون بحث اصولگرا و اصلاح طلب که هیچکدوم همو قبول ندارن 

الان مشکلی نداره میترسم با هم صمیمی بشن 😣😣

اگه اینقدر به شوهرت شک داری کلا ازش بخواه اینستاگرامش رو تعطیل کنه!

چون قطعا تنها زنی که توی اینستا هست همسر برادرت نیست

ضمنا تهمت زدن اصلا کار خوبی نیست

چرا راجب زن برادر چنین فکری داری؟داداشتو دوست نداره؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

خوب بستگی داره  زن داداشت چجور آدمیه.

شاید هیچ منظوری نداره و خیلی عادی رو حساب اعتماد و احترامی که برای شوهرت قائله باهاش راحته.

زن داداش منم با شوهرم خیلی راحته و احترام زیادی براش قائله و هر از گاهی چت میکنن و احوالپرسی و اینا،

شوهر منم خیلی محترمانه رفتار میکنه و مشکلیم نیست.

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
شاید منظوری نداره..... روابطتون در چه حده ..اگه خانوادگی با هم راحتید خب دلیل خاصی نداره. نهایتا آ ...

میگم بحث خاصی نیست من نگران شدم اونم کلا با مردها راحته نمیخوام قضاوت بد کنم 

هیچی به دادلشت نگو اگرفک میکنی منظور داره فقط شوهرت جوابشو نده

بابا ینی هر کی با شوهراتون حرف میرنه منظور داره؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز