2789
عنوان

زن داداش 😣😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 97 پست
چه ربطی به شک داشتن داره مدلم اینجوریه خیلی اهل گفتگو با مردا نیستم عزیزم وگرنه همه شون ادمای محترمی ...

منم همینطور با دامادای خانواده شوهر درحد احوالپرسیه اوایل سنم کم بود چیزی میگفتن منم صحبت میکردم دیدم جالب نیس اصلا خودمو جمع کردم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
وا مگه چی میشه 🤔

چیزی نمیشه ولی میترسم اخرسر بحث شون به جاهای باریک بکشه الان فقط در حد بحث کردنه

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید منظوری نداره.....

روابطتون در چه حده ..اگه خانوادگی با هم راحتید خب دلیل خاصی نداره.

نهایتا آنفالو کنید اگه دوست ندارید‌.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
بیخوود کرده یا حالش و بگیر یا برو به داداشت بگو شوهرم استوری میذاره چرا هی زنت زرت زرت میاد چت میکنه ...

اخه دعوا میشه داداشم میدونم نمیدونه خودشم اینستا نداره اگه بفهمه باهاش دعوا میکنه میترسم خانواده همه بفهمن

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
چیزی نمیشه ولی میترسم اخرسر بحث شون به جاهای باریک بکشه الان فقط در حد بحث کردنه

درهرحال کار خانومه جالب نیس لزومی نداره بخواد برای هرچیزی کل بندازه اول به همسرت بگو کم کم چتاشو کم کنه بعدفقط استیکر وایموجی بذاره خودتم توحرفات بگو همسرم میگه ازچت کردن بدم میاد 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
دیشب جوابشو نداد من تو اشپزخونه بودم اومد گفت زن داداشت بیخیال من نمیشه یه پست گذاشتم اومده کل کل می ...

پس شوهرت دیدش مشکل داره!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
🤨🤦‍♀️ من خودم زن داداشم ولی درحد سلام علیک با شوهر خواهرشوهرام حرف میزنم بعضیا کلا پرو ان

کلا زن داداش من با مردها راحته

خب مشکل ازشوهرته ها اون نبایدجواب بده

شاید ولی من که گفتم گفت فقط جواب شو دادم چون همش میگه من نظرات شماروقبول ندارم منم منطقی جوابشو دادم

چی میگه حالا دقیقا ؟

مثلا یه موردش این بود شوهرمن استوری سیاسی میزاره اون میاد خصوصیش میگه نظرتون و قبول ندارم هی کل کل میکنن 

خوب می پرسم مشکلش چی الان؟ 

الان مشکلی نداره میترسم با هم صمیمی بشن 😣😣

نه عزیزم ممکنه اخلاقش اینجوری باشه با مردای اقوام راحت باشه بدون منظور چونجاری خواهرم همینجوریه ب بر ...

اخلاقش همینطوریه با داداشمم راحته کلا با مردها راحته اما نمیدونم‌چرا نگران شدم