2777
2789
عنوان

زن داداش 😣😐

1865 بازدید | 97 پست

سلاممیدونم اینجا همه از خواهر شوهر بد میگن اما مشکل من زن داداشمه 

شوهرم هروقت پست یا استوری تو اینستا میزاره زن داداشم میاد دایرکت باهاش در اون مورد چت میکنه شوهرم چند بار بهم گفته میگه هر چی میزارم میاد باهام کل کل میکنه خیلی پرروئه به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ریپورتش کنه دلیلی نمیبینم زن داداشت پیج شوهرت داشته باشه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

ببین برو تو تنظیماته اینستا استوریشو فقط برای زن داداشت هیدن کنه ک نتونه ببینه لستوری رو... اینطوری بلاکم نمیکنه ک بد نشه زن دادشتم فکر میکنه ک استوری نمیذاره‌شوهرت

ی راه دیگشم اینه ک خیلی محترمانه خودت بهش بگی شوهرم اذیت میشه با کسی چت کنه خوشش نمیاد اگ ممکنه یکم رعایت کن

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
به داداشت بگو‌جمعش کنه

اخه حرف هاش و خوندم فقط بحث کرده حرف دیگه ای نزده وگرنه حتما میگفتم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز