2821
2789
عنوان

زن داداش 😣😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 97 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منظورت چیه  این چه طرز صحبت کردن؟

تهمت و البته طرز فكر بد راجب ديگران بدترين گناه

پيامبر ديده رو نديده ميكرد

شما مياي با حرفات شك به دل كسي ميندازي كه چي؟

بنظرت كارت خوبه؟ چرا راجب ديگران اينقدر فكرت خرابه؟

تربيت و فرهنگ ادما متفاوته....

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
تو با این سنت من که ازت کوچیکترم باید بگم چطور حرف بزنی ۳۴سالته واقعا خجالت اوره البته تقصیر تو نیست ...

مشخص شد چطور ادمي هستي

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
تهمت و البته طرز فكر بد راجب ديگران بدترين گناه پيامبر ديده رو نديده ميكرد شما مياي با حرفات شك به ...

اولا اگه دقت کرد باشین من تو همه ای حرفهام به این خانم گفتم شوهرت یا همسر برادرت پاکن نمیگم خدایی نکرد چیزی بینشون هست اما اینقد ارتباطم خوب نیست صمیمیت بیش از حد خدای نکرد فردای مشگلی پیش نیاد درضمن ادای ادمای روشنفکر رو درنیار ولا به پاش بی افته خودت از همه بتر نصبت به زن داداشت حساس تر میشی خواهشا اول درک مطلب رو داشت باش متوجه شو چی به چیه بد دخالت کن که نظر بی جا ندی درضمن طرف صحبتم شما نبودی شما که اینقد بلدی خوب حدیث بیاری  نگفتن چیزی در مورو عفت کلام نگفتن؟

مشخص شد چطور ادمي هستي

من یا شما خانم برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه از کجا دلت پره اومدی سر من خالی کنی خوب مجازی هست که زورت به ادمای دنیای واقعی نمیرس میای اینجاه حرصتو خالی کنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز