سلاممیدونم اینجا همه از خواهر شوهر بد میگن اما مشکل من زن داداشمه
شوهرم هروقت پست یا استوری تو اینستا میزاره زن داداشم میاد دایرکت باهاش در اون مورد چت میکنه شوهرم چند بار بهم گفته میگه هر چی میزارم میاد باهام کل کل میکنه خیلی پرروئه به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟
کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تهمت و البته طرز فكر بد راجب ديگران بدترين گناه پيامبر ديده رو نديده ميكرد شما مياي با حرفات شك به ...
اولا اگه دقت کرد باشین من تو همه ای حرفهام به این خانم گفتم شوهرت یا همسر برادرت پاکن نمیگم خدایی نکرد چیزی بینشون هست اما اینقد ارتباطم خوب نیست صمیمیت بیش از حد خدای نکرد فردای مشگلی پیش نیاد درضمن ادای ادمای روشنفکر رو درنیار ولا به پاش بی افته خودت از همه بتر نصبت به زن داداشت حساس تر میشی خواهشا اول درک مطلب رو داشت باش متوجه شو چی به چیه بد دخالت کن که نظر بی جا ندی درضمن طرف صحبتم شما نبودی شما که اینقد بلدی خوب حدیث بیاری نگفتن چیزی در مورو عفت کلام نگفتن؟
من یا شما خانم برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه از کجا دلت پره اومدی سر من خالی کنی خوب مجازی هست که زورت به ادمای دنیای واقعی نمیرس میای اینجاه حرصتو خالی کنی